Peterborough vant 2-0

Nick Powell og United XI tapte bortekampen mot Peterborough. Ex-Red Nicky Ajose scoret ett av Posh sine mål.

United reservelag møtte Peterborough, ledet av Sir Alex Fergusons sønn Darren, men det ble ingen god opplevelse for de Røde. Peterborough tok en fortjent 2-0-seier, i det som i store perioder var en jevnspilt kamp.

Peterborough tok føringen fra start og hadde ballen mye på Uniteds banehalvdel. Den første farligheten kom på et frispark fra høyre, men Johnstone fikk parert innlegget uten store problemer. United kom seg etter hvert høyere opp i banen, men slet med å komme til sjanser. Jesse Lingard skapte den første farligheten etter 34 minutter med et godt langskudd, men det lave skuddet gikk en halv meter utenfor.

I andre omgang viste hjemmelagets George Boyd hvordan man skyter fra langt hold. Fra 20 meter smalt han til med venstrefoten og skuddet gikk i en fin bue og smalt i nettmaskene bak en sjanseløs Sam Johnstone. På reprisene så det også ut som ballen såvidt gikk via en forsvarsspiller, noe som gjorde oppgaven enda vanskeligere for United-keeperen.

United kom også nærmere scoring i andre omgang. Federico Macheda prøvde seg på en volley 20 minutter ut i omgangen, men en fantastisk redning hindret utlikning. Kampen svingte begge veier, men åtte minutter før slutt satte ex-Red Nicky Ajose spikeren i kista. Ajose ristet av seg Larnell Cole og ble spilt gjennom i 16-meteren. Fra sju meter plasserte han ballen enkelt i mål og doblet hjemmelagets ledelse.

Joshua King var nære ved å redusere fem minutter senere, men under hardt press klarte han ikke å treffe mål. Dermed endte det 2-0 på London Road. Neste oppgave for Warren Joyce sine menn er mot Aberdeen tirsdag 14. august.

United: Johnstone, Vermijl, Blackett (King 67), Thorpe, Fornasier, Cole, Tunnicliffe, Lingard, Powell (Agnaldo 78), Petrucci, Macheda,

Ubenyttede reserver: Sutherland, Veseli, Gladstone, James

Peterborough 2-0 United

1. Kampen er igang

7: Et Peterborough-frispark blir slått inn mot mål fra høyre, men Johnstone får kroppen bak ballen og hindrer scoring.

15: United har ballen mer og høyere i banen, men skaper ingen sjanser.

30: Et godt forsøk fra hjemmelaget, men ballen går like utenfor.

34: Jesse Lingard prøver seg fra 20 meter, men skyter utenfor. Det virket også som at keeper hadde kontroll.

Pause

46: Andre omgang har startet

48: Tomlin skyter, men Johnstone varter opp med en god redning.

56: 1-0 til Peterborough. Boyd smeller til fra 20 meter og ballen dupper i mål bak en sjanseløs Johnstone.

65: Macheda skyter på volley, men en veldig god redning hindrer scoring.

67: King kommer inn for Blackett

78: Agnaldo kommer inn for Powell

82: 2-0! Bra angrepsspill fører til at tidligere United-spiller Nicky Ajose får ballen i 16-meteren. Fra sju meter gjør han ingen feil og scorer enkelt.

87: King blir spilt gjennom og er nære ved å score, men under press av forsvarer og keeper går avslutningen utenfor.