Pereira avgjorde med lekre mål

U21: Først scorte han fra corner, så driblet han keeperen og trillet den i mål.Se VIDEO av Pereiras nydelige scoringer.

Mandag kveld 20.00 startet Manchester United U21 året med et besøk fra London da Tottenham U21 kom til Leigh Sports Village.

Tottenham har et sterkt ungdomslag og ligger på en foreløpig andreplass. Foran ligger Sunderland, men United har 5 kamper til gode mot disse to. United ligger 12 poeng bak Sunderland, og U21-trener Warren Joyce er ikke fornøyd med oppsettet.

– Det er en massiv hindring når vi er så langt bak. Sunderland har spilt seks kamper mer enn oss denne sesongen, så det er virkelig bisarr. Alle ville åpenbart heller ha poengene på tavla enn kampene i hånden.

Ben Pearson og Will Keane rett inn på laget etter utlån, Guillermo Varela og Andreas Pereira startet også.

Hos Tottenham startet Andros Townsend som har over 50 kamper for Tottenhams førstelag, uten at han klarte å påvirke resultatet i kampen mot United.

Manchester United 3-1-(1-0) Tottenham

Barclays U21 Premier League
Leigh Sports Village, 4.januar 2016, kl. 20.00

13.min: 1-0 Weir(Redmond)
65.min: 2-0 A. Pereira
76.min: 2-1 Pritchard
90.min: 3-1 A. Pereira(Fosu-Mensah)

United: Joel Pereira, Guillermo Varela, Ro-Shaun Williams, Timothy Fosu-Mensah, James Weir, Ben Pearson, Matthew Willock(Riley 58), Devonte Redmond, William Keane(Fletcher 85), Andreas Pereira, Joshua Harrop(Rashford 75)

Benken: Ashley Fletcher, Kieran O’Hara, Joe Rothwell, Marcus Rashford, Joe Riley

Tottenham: Glover, Walker-Peters, Amos, Leesniak, Carter-Vickers, Veljkovic, Townsend, Winks, Coulthirst, Walkers, Georgiou

LIVE

SLUTT: Pereira avgjorde det hele for United i 2.omgang, og United klatrer til en 4.plass!

90: FANTASTISK SCORING! Fosu-Mensah vinner ballen i egen 16-meter, løfter blikket og sender Pereira alene med keeperen og halve banen. Når Pereira har jogget seg opp til Tottenham-målet runder han Glover og triller ballen i målet. 3-1, kampen er avgjort.

87: Tottenham nære på. Skudd fra 10 meter, men Williams ligger nede og blokkere. Fint forsvarspill.

85: Pearson har bursdag i dag, men et gult kort er nok ikke bursdagskortet han hadde håpet på i dag.

85: UNITED-BYTTE: Keane ut, Fletcher inn. Keane hadde en god første omgang, men falt utover i 2.omgang.

80: Bortelaget har våknet litt, og starter en sluttspurt nå.

76: Så reduserer Tottenham. United-forsvaret taper i lufta og stillingen reduseres til 2-1.

75: UNITED-BYTTE: Marcus Rashford kommer inn for Josh Harrop.

74: Fæl bom fra Keane. Blir spilt helt alene gjennom, og har god tid. Prøver å legge ballen i høyre hjørne, men skuddet går en meter utenfor.

67: Like etter scoringen får Pereira et gult kort for klaging etter en takling på Harrop.

65: SÅ ER DET PEREIRA! Spektakulær scoring av brasilianeren. United vinner corner som Pereira slår. Ballen går inn mot feltet og skrur hele veien inn i Tottenham-målet. Bør stilles spørsmål til keeperspillet selvfølgelig, men godt slått av Pereira. 2-0 til United!

62: Nære for Williams! En United-corner havner helt på bakre stolpe. Keeper Glover er utspilt, men innlegget blir akkurat litt for langt for at Williams klarer å styre ballen mellom stengene.

60: Townsend fyrer av fra sentralt i banen, men skuddet blir blokkert og triller i klypene til Joel Pereira.

58: UNITED-BYTTE: Matthew Willock går ut, inn kommer Joe Riley.

55: Fint raid av Pereira! Får ballen litt inn på egen halvdel og setter fart. Danser seg forbi tre Tottenham-spillere, men gjennombruddspasningen blir upresis og bortelaget vinner ballen.

52: Rolig åpning for begge lag. Venter fortsatt på omgangens første sjanse.

46: Pereira legges i bakken inni feltet og roper etter straffe, men hans bønn blir ikke hørt og spillet vinkes videre.

45: United sparker igang kveldens siste 45.

PAUSE: Kampens første omgang blåses av og lagene går i garderobene. En scoring fra James Weir skiller lagene. Weir har vært veldig frisk og kanskje vært Uniteds bestemann denne omgangen.

42: Så er det nesten for Townsend like før pause! Drar av tre mann før han legger ballen mot motsatt kryss. Treverket er det eneste som hindrer utilgning for Tottenham.

40: Etter en tidlig Townsend-sjanse har det vært United hele veien denne omgangen, men Spurs viser en liten sluttspurt.

30: Pereira har vært mye involvert i spillet, men ikke utmerket seg noe særlig. Hatt to skuddforsøk fra ufarlig hold, og ikke vært noe trussel så langt i kveld.

28: Varela har virkelig hatt kontroll på Townsend i kveld. Stoppet, stengt av og rundet han. Tottenham har ikke fått brukt han som de trolig hadde håpet på før kampen.

23: Harrop kommer alene med keeper, men fyrer over mål. Flagget kommer opp og han er så vidt i offside.

20: Pereira fyrer av fra distanse, men skuddet triller ufarlig til side for mål.

18: Nytt godt United-angrep. Weir frempå igjen og kommer seg fri på høyre. Slår hardt inn langs bakken, men Glover får til slutt styr på ballen.

15: En veldig fin åpning av Keane i dag. Drar seg forbi to mann igjen og fyrer fra 20-meters hold, like utenfor.

13: Der sitter den for United! Like etter en god Willock-sjanse kommer en ganske lik sjanse. Redmond spiller Weir nydelig igjennom. Glover får hanskene på skuddet til Weir, men ballen triller over linja og United tar ledelsen.

11: God sjanse for United! Will Keane i fint driv drar seg forbi to mann før han leverer til Willock. Fra skrått hold fyrer han av, men Tottenhams keeper, Glover, redder den på fint vis.

10: Jevn start spillemessig. Mye frem og tilbake mellom lagene. United er friskest, men Tottenham og Townsend har kampens eneste sjanse så langt.

7: Townsend med den første sjansen i dag. Et godt skudd, men Joel Pereira i mål er raskt nede og gjør en god redning!

3: Kan U21 få en like god start på året A-laget? Townsend blir den store utfordringen for United-forsvaret i dag. Han har 50 kamper for A-laget til Tottenham, og scoret i forrige U21 kamp for Tottenham.

2: Pereira med første feilpasning i kveld, men United vinner ballen fort tilbake.