OK innhopp for Dalot i Milan-tapet

Her er oversikten over hvordan det gikk med Uniteds utlånte i midtukerunden.

AC Milan 0-1 Manchester United

Vi trenger ikke å gå dypt inn i hvordan dette gikk, siden vi har nok om det i andre artikler, men Diogo Dalot startet i alle fall på benken her, og kom innpå i det 65. minutt. Han pådro seg et gult kort, og kunne kanskje potensielt fått sitt andre gule også, men det ville jo vært fryktelig usympatisk av dommeren å vise ut Dalot på spillerens 22-årsdag.

– Så faktisk bra ut ut fra det vi så. Han vant ballen tilbake et par ganger, og drev godt fremover, mens han også forsvarte seg slik en ville forvente seg fra en forsvarsspiller, skriver Sempre Milan, som gir ham karakteren 6,5 på spillerbørsen. De virker nesten litt overrasket etter at portugiseren spilte en fryktelig svak kamp i helga.

Det blir for øvrig rapportert at førstevalget på høyreback, Davide Calabria, blir operert i kneet denne fredagen. Det skader i alle fall ikke Dalots muligheter til spilletid.

Nottingham Forest 0-2 Norwich

Mens Norwich topper Championship-tabellen og virker klare for en retur til Premier League, ligger James Garner og Nottingham Forest på nedre halvdel.

Det var tydelig da lagene møttes onsdag. Norwich vant 2-0, og Garner får karakteren 5 i lokalavisa:

– 20-åringen var påskrudd, men midtbanen til Norwich var så solid at han trøblet fra første sekund. Bedre etter hvilen.

Bayern München 2-1 Lazio

Det var aldri noen tvil om hvilket lag som skulle ta seg videre til kvartfinalen i Champions League i München, men reduseringen til Lazio sto innbytter Andreas Pereira bak.

Et godt slått frispark fra 25-åringen ble stanget i mål til 1-2 av Marco Parolo åtte minutter før slutt.

Det var imidlertid for sent for Lazio, som sammenlagt tapte 2-6 for Bayern München. Pereira kom inn i det 55. minutt.

HADDE MÅLGIVENDE MOT BAYERN: Andreas Pereira.

Oriolik 0-3 Istra 1961

Istra 1961 har funnet formen, med tre ligaseiere på rad, og her i den kroatiske cupkvartfinalen var det også ventet at de skulle vinne siden motstander Oriolik er et lag fra nivå tre i det kroatiske ligasystemet (og et ganske middelmådig lag på det nivået attpåtil).

Endelig fikk Dylan Levitt debuten i helga, og her fikk han spille hele kampen for de grønngule.

Det tok litt tid før de fikk hull på byllen, men etter en time kom 1-0-målet, før de to siste målene kom mot slutten av kampen.

Levitt hadde den målgivende pasningen til 1-0-målet, og skal ha spilt godt.

HADDE EN MÅLGIVENDE PASNING I SIN FØRSTE KAMP FRA START: Dylan Levitt.

I semifinalen av turneringen blir Rijeka motstander for Istra 1961. Det blir langt tøffere.

Levitt er for øvrig tatt ut på det walisiske landslaget til VM-kvalifiseringskampene mot Belgia og Tsjekkia, pluss privatlandskampen mot Mexico.

Derby County 2-2 Brentford

Teden Mengi har fått litt spilletid for Derby i det siste, men i helga hadde han en markeringssvikt som bidro til at Millwall klarte å vinne i Derby, og han var plassert på benken fra start i denne kampen mot opprykksjagende Brentford.

På stillingen 0-2 til pause valgte Wayne Rooney å gjøre et trippelbytte i pausen: Inn kom Teden Mengi, Lee Gregory og Louie Sibley.

Mengi skal ha vært meget god i andreomgangen, men det var de andre innbytterne som stjal showet.

Først reduserte nemlig Gregory like etter pause, og noen minutter før slutt var det Sibley som sørget for ett poeng. En kan trygt si at Wayne Rooney traff med byttene i denne kampen, for den målgivende pasningen til Sibley-målet kom fra Patrick Roberts, som hadde blitt byttet inn bare noen sekunder tidligere.

Teden Mengi gjorde seg også bemerket med dette ansiktsuttrykket etter utligningen:

Milton Keynes Dons 2-1 Plymouth Argyle

Det ble 2-1 til MK Dons mot Plymouth Argyle hjemme på Stadium MK.

Ethan Laird startet som vanlig, og det ser ut til at han som vanlig bidro litt offensivt, men da hjemmelaget tok ledelsen kom innlegget fra den andre kanten.

Etter rett over en times spill kom pilegrimenes utligningsmål på et glimrende langskudd, og noen minutter etterpå var Laird blant spillerne som ble ofret i et trippelbytte.

En faktor i det byttet kan også ha vært at Laird fikk en smell tidligere i kampen.

MK Dons fikk mot slutten et straffespark som sørget for at Plymouth ikke fikk med seg poeng ned igjen til Devon.

Sannsynligvis er det litt for langt opp til play-off for MK Dons til tross for denne seieren, men det er ikke helt utenkelig om de får en skikkelig seiersrekke fremover.

SPILTE LITT OVER EN TIME: Ethan Laird.

Salford City 0-0 Colchester United

Det endte 0-0 på Moor Lane i en kamp mellom to formsvake lag.

Di’Shon Bernard spilte hele kampen for Salford City, og han kan være fornøyd med at Ammies holdt nullen, men 0-0 mot Colchester er uansett et svært skuffende resultat for et lag med soleklare opprykksambisjoner.

Direkte opprykk ser stadig mindre realistisk ut for Salford, og det blir svært vanskelig å klare play-off også, selv om de fortsatt er det laget i divisjonen som har sluppet inn færrest mål.

Litt av æren for det skal Bernard ha, i det minste.

HOLDT NULLEN: Di’Shon Bernard i Salford City-forsvaret.

Andre:

• Joel Pereira var ubenyttet reserve da Huddersfield spilte 1-1 mot Sheffield Wednesday.