– Penger kan kjøpe toppspillere, ikke klasse

– Om de sender meg en av de t-skjortene de hadde i spillertunnelen da vi spilte der, t-skjortene som sa «We did it on derby day», så skal jeg droppe det med honoraret.

Bildet over er fra Citys Tunnel Cam i forbindelse med byderbyet i april – byderbyet der en fantastisk andreomgang av United sørget for at City ikke klarte å sikre seg ligagullet mot United slik de hadde planlagt.

City slapp i fjorårssesongen også et kamerateam fra Amazon tett på seg, og en dokumentarfilm har nå blitt sluppet – og i den har blant annet Mourinho dukket opp.

LES OGSÅ: – Jeg liker ikke løgner

Forteller Ben Kingsley refererer til Mourinhos «parkere bussen»-taktikk i dokumentaren, og siden dokumentaren også viser hvordan Pep Guardiola snakket om å «drepe United» i forbindelse med nevnte byderby, så var det ventet at Mourinho ville kommentere det hele på en eller annen måte – og portugiseren skuffet ikke!

– Penger kan ikke kjøpe klasse

– Jeg har ikke sett den, men jeg vet noen ting om filmen, siteres Mourinho på.

– Min reaksjon er at om du er en rik klubb, så kan du kjøpe toppspillere. Du kan ikke kjøpe klasse. Det er min første reaksjon.

– Den andre reaksjonen er at siden jeg er i filmen, så kan jeg be om et honorar. Men om de sender meg en av de t-skjortene de hadde i spillertunnelen da vi spilte der, t-skjortene som sa «We did it on derby day», så skal jeg droppe det med honoraret.