– Pass opp for Carlos!

Sir Alex advarer mot sin gamle elev.

– Carlos Tevez er tilbake, og han er i form, konstaterer United-manageren ifølge Teamtalk, bare dager før han skal sende laget sitt ut til tidenes Manchester-derby. Ferguson har fått enda mer å tenke på nå som argentineren er inne i Etihad-varmen igjen.

Kyss, klapp og klem

Et halvt år etter at han smalt med dørene og freste ut av Eastlands under en tordensky, blir den egosentrerte 28-åringen fra Buenos Aires igjen kysset, klappet og klemt på av sin manager, Roberto Mancini – mannen som dyrt, hellig og med kors på halsen sverget på at Tevez ALDRI mer ville få spille for Manchester City.

Hoderystende desperat

Men så snart han kom krypende tilbake etter fire og en halv måned på rømmen i hjemlandet Argentina, ble Carlos Tevez tilgitt av sin italienske sjef. Mancini hadde sett City-mannskapet sitt slite med både form og fasong. Mens United nærmet seg bakfra og til og med innhentet og passerte de lyseblå, forflyttet Citys åpenbare indre stridigheter seg ut på grøntrektangelet. Der ga de seg utslag i munnhuggeri og småknuffing spillerne imellom. Det ytterst pinlige skuet førte til at en desperat og hoderystende manager lot nåde gå for rett. I håp om å redde stumpene av klubbens tittelambisjoner åpnet han døren og bukket inn sin gamle fiende, Carlito Tevez.

Tilbake i scoringsform

Etter en forsiktig åpning på Del 2 i City-karrieren sin, har den kontroversielle søramerikaneren i den senere tid begynt å vise frem sitt sanne jeg – vel å merke som den kvalitetsspilleren han så utvilsomt er.Han bokførte sin første scoring etter comebacket i oppgjøret mot West Bromwich for to og en halv uke siden, og fulgte opp med hattrick da Norwich ble banket 6-1 på Carrow Road tre dager senere.

Nå rapporteres Carlos Tevez klar for Citys største kamp noensinne – og det mot sin gamle klubb.

– Vi får bare vente og se hva han finner på, sier Sir Alex.

– Vi har ikke fulgt ham så nøye, men vi kjenner jo til hattricket hans. Det er det vi kaller å ha innflytelse, legger han til.