På scoringslisten igjen

Jesse Lingard fastsatte sluttresultatet da Birmingham knuste Millwall 4-0.

Det 20 år gamle United-talentet headet ballen i nettmaskene i det 89. minutt, og ble deretter byttet ut ett minutt på overtid etter nok en god kamp for «The Blues».
Likevel fungerte ikke alt for Lingard i løpet av enveiskjøringen mot londonerne. Tidlig i oppgjøret skaffet han riktignok laget sitt straffespark ved å bli hektet like på utsiden av Millwall-feltet (feilaktig bedømt til å ha skjedd innenfor), men da han forsøkte å gi Birmingham ledelsen fra ellevemeteren, fikk han se en keeper som kastet seg til riktig side og avverget skuddet.

Målløs, men god Macheda

Da gikk ikke like bra for Doncaster, som måtte se seg beseiret 2-0, og det til og med på hjemmebane. Likevel kom ikke nederlaget som noen stor overraskelse. Det var nemlig høytflygende Burnley som besøkte Keepmoath denne tirsdagskvelden og benyttet anledningen til å klatre helt til topps på tabellen. Det skjedde altså til tross for at Doncaster hadde Federico Macheda på banen gjennom samfulle 90 minutter.
Italieneren, som før møtet med ligalederne hadde scoret tre ganger på to kamper, misset en stor sjanse til å utlikne på stillingen 1-0 til gjestene. Likevel får han gode kritikker etter oppgjøret, og tillegges mye av æren for Doncasters relative oppsving i den senere tid. På minussiden pådro han seg et gult kort.

Målkalas på Pride Park

Oppgjøret mellom Derby og Ipswich utviklet seg til å bli en åttemålsthriller uten seierherre til slutt. Det ergrer nok spesielt gjestene. Ryan Tunnicliffe, som senere i oppgjøret pådro seg gult kort før han ble byttet ut etter 72 minutter, og hans lagkamerater, gikk nemlig til pause med 4-1-ledelse. Det skulle altså vise seg å ikke holde. Det hele raknet fullstendig i 2. omgang. Derby reduserte to ganger før den endelige utlikningen til 4-4, og dermed måtte «traktorguttene» nøye seg med det ene poenget.