forson300822b

På scoringslista igjen, mens det ble tap for Isak & co

Slik gikk det i tirsdagens ungdomslandskamper for United-spillerne.

I helga hadde Omari Forson både mål og målgivende for Englands U19-landslag mot Georgia, og tirsdag ettermiddag ble det scoring igjen for U21-lagets formspiller hittil denne sesongen.

Han kom inn som innbytter i Englands EM-kvalifiseringskamp mot Danmark, som endte med en 4-2-seier til England hvor samtlige mål kom i den andre omgangen.

Forson kom inn i det 59. minutt, og litt mindre enn et kvarter senere scoret han Englands tredje mål, etter det som skal ha vært et flott angrep.

Sam Mather var ubenyttet reserve i denne kampen.

Tap for Isak & co

Isak Hansen-Aarøen spilte hele kampen da det norske U18-landslaget møtte Sverige tirsdag ettermiddag.

Norge scoret kampens første mål, men svenskene slo tilbake, og vant til slutt 4-2.

Hansen-Aarøen viste tidvis frem talentet sitt, og da spesielt med enkelte av pasningene, men han hadde heller ikke sin beste kamp. I det 66. minutt pådro han seg et gult kort.

18-åringen scoret Norges mål i 1-3-tapet mot Island sist onsdag, så vår mann har ikke bare grunn til å være skuffet etter denne landslagsperioden selv om det ble tap igjen.

isak030922
TAPTE: Isak Hansen-Aarøen og Norges U18-landslag.

Kovar holdt nullen da Tsjekkias U21-landslag kvalifiserte seg til EM

Matej Kovar stod hele kampen, og holdt buret rent, da U21-landslaget til Tsjekkia møtte Island tirsdag kveld.

Kovar liker nok å holde nullen i seg selv, men i denne kampen var det ekstra viktig siden et 0-0-resultat var nok til å sikre Tsjekkia en plass i neste års U21-EM. 0-0 ble det, og tsjekkerne kunne juble.

Kovar & co vant 2-1 på bortebane mot Island, og det ble også stillingen sammenlagt etter denne målløse kampen.

Turneringen spilles i Romania og Georgia i juni/juli 2023.

Southampton FC v Manchester United - Premier League
HOLDT NULLEN: Matej Kovar.

Tap for Savage og Wales

Charlie Savage gjør (i alle fall foreløpig) som sin far: representerer Wales.

Tirsdag kveld spilte han fra start for U21-landslaget borte mot Østerrike, en kamp som endte med at østerrikerne vant 2-0.

Savage skal etter det vi har skjønt blitt byttet ut på stillingen 1-0, etter rundt halvspilt andreomgang.