Overtidstap mot erkerivalen

Uniteds U18-lag hadde flust med sjanser mot slutten av kampen, men i stedet for et vinnermål for vertene kontret Liverpool inn seieren på overtid.

På Carrington var det Liverpool som kom soleklart best i gang, og allerede i det første spilleminutt kom Jack Dunn seg gjennom og satte ballen til høyre for Liam Jacob. Like etterpå måtte Jacob varte opp med en solid redning på Marc Pelosis skudd, og United var heldige som ikke lå under med flere mål.

Men imot spillets gang viste United fram vakker angrepsfotball etter elleve minutter. Både Gyliano van Velzen, Adnan Januzaj og Mats Dæhli var med i oppbyggingen av spillet, men det var Sam Byrne som var der Charni Ekangamenes innlegg landet og scoret sitt første mål på akademinivå.

Det var imidlertid gjestene som var best før sidebytte. Jacob stod igjen i veien for Pelosi, som ikke klarte å finne veien til nettmaskene. Adam Morgan hadde et skudd utenfor, men lagene var like langt til pause.

United kom mer med i andre omgang, og Dæhli var nær scoring ved to anledninger. Nærmest var han på sitt andre forsøk, da Tyrell Belford måtte gjøre en fantastisk dobbeltredning – først på nordmannens avslutning, så for å hindre Byrne sin andre scoring. Liverpool hadde også muligheter, men Jacob holdt United inne i kampen.

Belford var i fokus igjen da han holdt på å fomle ballen inn i eget nett etter et Jack Rudge-frispark, men scoringen uteble og det så ut til å ebbe ut i et uavgjortresultat.

Men Dunn ville det annerledes. På overtid dro Liverpool fordel av at United hadde en mann nede med skade, og igjen var Dunn mannen som sørget for scoring. Liverpool-spilleren dyttet ballen forbi Jacob og sørget for et bittert 1-2-tap for Uniteds juniorer.

Manchester United U18 – Liverpool U18 1-2 (1-1) startet 14.30.

1.min: 0-1 Jack Dunn
12. min: 1-1 Sam Byrne (Charni la inn, og Byrne scoret sitt første mål for klubben etter at han kom hit i sommer)
90+2. min: 1-2 Dunn

Her finner du våre statistikk-sider på juniorlaget.

Uniteds lag: Liam Jacob, Donald Love, Luke McCullough, Tyler Blackett, Charni Ekangamene, Jack Rudge (Declan Dalley, 90+3), James Weir, Mats Møller Dæhli, Gyliano Van Velzen, Adnan Januzaj, Sam Byrne
Uben.innb.: Joe Coll, Matt Wilkinson, Kenji Gorre, Patrick McNair