Overtidsdrama mot Bolton

Ravel Morrison avgjorde for United-reservene fire minutter på overtid i Manchester Senior Cup med en praktscoring!

Manchester Uniteds reservelag er inne i en glimrende periode, og stod før kveldens kamp med fem strake seiere, alle offisielle turneringer inkludert, siden 1-2-tapet mot Arsenal i serieåpningen. Tre av disse var kommet i ligaen, mens to kom i Manchester Senior Cup.

I kveld kunne United dermed ta sin sjette strake seier, da Bolton var motstander på The County Ground i Leyland, drøye to mil nordvest for Bolton.

Tidligere i turneringen har United slått Bury (2-0) og Rochdale (2-1).

Sjansefattig affære

United stilte med et sterkt lag i kveldens kamp, og spillere som Federico Macheda, Mame Biram Diouf og Paul Pogba var alle i startoppstillingen.Gledelig også at Ravel Morrison var tilbake i troppen etter å ha slitt med skader i starten av sesongen.

Dessverre skulle ikke underholdningen bli like god som man kanskje kunne forvente med spillerne United mønstret fra start. Kampen var tett, tøff og jevn, og på en forholdsvis liten gressmatte slet United med å få til noe særlig spill. Det ble for det meste med noen halvsjanser og brukbare forsøk fra utenfor 16-meteren.

Fantastisk avslutning!

Hvis det står uavgjort etter 90 minutter i Manchester Senior Cup, blir vinneren kåret på straffesparkkonkurranse, og da de tre tillagte minuttene på County Ground var over, virket det sikkert at vi skulle få se lagene avgjøre kampen fra straffemerket.

Dommer Mainwaring valgte imidlertid å legge til litt ekstra tid ettersom en Bolton-spiller lå nede med krampe på overtid, og det utnyttet det kanskje aller største talentet av dem alle på fantastisk vis.

Ravel Morrison har hatt skadeproblemer i sesonginnledningen, og stod kun med ett innhopp for reservene før kveldens kamp. Drøyt 20 minutter før slutt kom supertalentet inn på banen, og da han mottok ballen på 30 meter etter 93 og et halvt minutt, virket han fast bestemt på å vise at han er tilbake for fullt.

18-åringen mottok ballen, tok en kjapp finte på en Bolton forsvarer, før han aksellererte mot mål. På sitt tredje touch på ballen kaet han til fra 25 meter, og ballen føk inn i lengste hjørne bak en sjanseløs Rob Lainton i Bolton-buret. 1-0 til United, og game over for Bolton!

Man kan si mye om Ravel Morrison, og noe forbilde for unge spillere som vil opp og frem kan han ikke kalles, men med et øyeblikks magi ga han United-reservene sin tredje strake seier i MSC, og satte et glitrende punktum på en ellers ganske bedrøvelig kamp på County Ground.

NB: I førsteomgang måtte Ezekiel Fryers ned for telling etter en luftetur hvor han landet på ryggen. Forsvarsspilleren skriver på sin Twitterkonto etter kampslutt at han har pådratt seg en whiplash/nakkesleng.

Under kan du se vår dekning fra kampen.

TerminlistenSpillerstatistikkScoringsstatistikkTabellen

Bolton – Manchester United 0-1

0-1 Morrison (90+4)

Turnering: Manchester Senior CupSted: The County Ground, LeylandTid: Torsdag 13. oktober, klokken 20.00 (skandinavisk tid)

United: Ben Amos, Marnick Vermijl, Michele Fornasier, Michael Keane, Ezekiel Fryers (Sean McGinty 32.); Paul Pogba, Reece Brown, Davide Petrucci (kaptein), Federico Macheda; Will Keane (Ravel Morrison 69.), Mame Biram Diouf.

Benk: Joseph Coll, Tom Thorpe, John Cofie.

_____________________________________________________________________

HØYDEPUNKTER FRA KAMPEN:

FØRSTEOMGANG:

1. min: Kampen er i gang på The County Ground.

4. min: Mame Biram Diouf blir spilt gjennom av Ezekiel Fryers. Forsøker å legge ballen inn til Paul Pogba, men en Bolton-forsvarer når ballen før Pogba.

14. min: Etter en stille periode forsøker Pogba, som idag starter på høyrevingen, skuddfoten fra 20 meter. Keeper Rob Lainton bokser skuddet over mål og til corner.

19. min: Boltons første sjanse. Oluwasanmi Odelusi forsøker seg fra 12-13-meter, men skuddet treffer et par United-spillere.

22. min: Paul Pogba lobber gjennom Reece Brown, men skuddet fra spiss vinkel går over mål.

29. min: Zeki Fryers blir sendt på en luftetur i en hodeduell, og lander på ryggen. Forsvareren, som fikk sin United-debut i ligacupkampen mot Leeds, ser ut til å måtte gå av banen.

32. min: Sean McGinty kommer inn for Fryers på venstrebacken.

35. min: Bra United-spill fører til en halvsjanse da Pogba slår gjennom Diouf, som legger tilbake til Marnick Vermijl. Belgieren forsøker noe som ser ut som en blanding av et skudd og et innlegg, men ballen går forbi lengste stolpe uten at noen United-spillere når den.

39. min: Komisk situasjon på The County Ground. Boltons Joe Riley skal ta corner, men treffer cornerflagget istedenfor ballen.

42. min: Tope Obadeyi dribler seg ned mot dødlinja og slår ballen hardt inn foran mål, men McGinty på rett sted til rett tid og får klarert.

44. min: Federico Macheda slår inn til Will Keane inne i straffefeltet, som legger igjen til Diouf. Diouf forsøker å skru ballen opp i lengste kryss med venstrefoten, men skuddet sniker seg utenfor stolpen.

45. min: Pogba forsøker seg med et skudd fra langt hold, men det går rett på keeper Lainton.

PAUSE: Det har vært en jevn og tett kamp på en relativt liten bane i Leyland. Et par sjanser til hvert av lagene, men ingen har foreløpig greid å få hull på byllen. Pogba, Diouf og Petrucci har kanskje vært de mest involverte United-spillerne før hvilen.

ANDREOMGANG:

46. min: Andreomgang sparkes i gang.

52. min: Pogba kjører fire-fem overstegsfinter mot Boltons venstreback før han slår ballen inn foran mål. Der er Boltonforsvaret på plass, men klareringen detter ned til Will Keane på 16-meteren. Dessverre treffer ikke goalgetteren ballen helt rent, og volleyskuddet går utenfor.

54. min: Boltons høyreback Joe Riley forsøker seg fra 25 meter, men skuddet flyr over tverrliggeren.

64. min: Det er lite som skjer på County Ground. Hvis det er uavgjort etter 90 minutter, går kampen til straffespark.

66. min: Macheda viser seg ffrem på venstrekanten og får slått et godt innlegg til WIll Keane på bakre stolpe. Dessverre kommer en Bolton-forsvarer i veien og hindrer mål.

69. min: Ravel Morrison kommer inn for Will Keane. Kun Morrisons andre kamp denne sesongen, etter at stortalentet har slitt med skadeproblemer i sesongstarten.

83. min: Boltons Jack Sampson forsøker seg fra 25 meter, men volleyforsøket går over.

85. min: Gult kort til Paul Pogba etter en saksetakling på Boltons Andy Kellett. Franskmannen kunne like gjerne ha fått det røde kortet. Unødvendig av en ellers svært god Pogba.

93. min: Bolton vær en scoring på overtid, men Jack Sampson greier ikke å treffe mål med sitt forsøk.

94. min: 0-1 United! Ravel Morrison! For et talent. Unggutten mottar ballen på 30 meter, drar av en Bolton-forsvarer før han banker ballen inn i hjørnet fra drøye 20 meter. Fantastisk prestasjon!

SLUTT: Andreomgang fulgte i samme spor som den første: tett og jevnt, men med få sjanser. Federico Macheda av spillerne på United som fikk vist seg litt frem i andreomgang. Også Ravel Morrison var aktiv i de 20 minuttene han fikk på banen, og skapte flere nesten-farligheter, før han avgjorde kampen på spektakulært vis langt inne i overtiden.