Oppsummering over de utlånte

Heaton holdt nullen tross nedrykk.

Zoran Tosic spilte 79 minutter for FC Köln da klubben tapte 0-1 borte for Nürnberg i sesongens 34. og siste Bundesliga-kamp. Dette betydde at Köln-skuta la til kai på en trygg 13.plass av 18 tyske toppserielag, til tross for at Nürnberg scoret kampens eneste mål to minutter før slutt. Dette var for øvrig Tosics 13. kamp for sesongen, og den serbiske kantspilleren har rukket å notere seg for fem nettkjenninger.

Daniel Drinkwater spilte første omgang for Huddersfield borte mot Exeter da klubben tapte 2-1 på St. James’ Park lørdag. Stillingen var 1-1 da Drinkwater gikk av banen etter å ha spilt sin 33. League One-kamp for The Terriers. Midtbanespilleren har brukt disse kampene til å score to mål. Dette betyr at Huddersfield er klare for play-off og mulighet til å spille i Championship neste sesong. Med tanke på at Norwich og Leeds sikret seg direkte opprykk, er det Millwall, Charlton, Huddersfield og Swindon som skal gjøre opp seg i mellom om den siste Championship-billetten.

Tom Heaton spilte hele kampen og holdt buret rent da nedrykksklare Wycombe slo Gillingham 3-0 hjemme på Adams Park. Heaton har spilt 16 kamper for The Chairboys siden låneovergangen i februar, men har altså ikke vært kapabel til å redde klubben fra å forsvinne ut av ligasystemet.

Ben Amos var å finne på benken da Molde tapte 1-4 borte mot Viking i Tippeligaen mandag ettermiddag.

Kilder: NIFS.no og hjemmesidene til de ulike klubbene.