James med målgivende, én seier fra fotball-EM

Aserbajdsjan 0-2 Wales

Daniel James og Ryan Giggs kan fortsatt ende i fotball-EM neste sommer, etter at Aserbajdsjan ble slått 2-0 lørdag kveld.

Seieren betyr at EM-billetten er i boks om Ungarn slås tirsdag.

Det ble klart etter walisernes seier lørdag kveld, samtidig med at Kroatia senere lørdag kveld vant mot Slovakia

James hadde igjen flere gode offensive bidrag for sitt lag.

Etter 31 minutter hadde han trukket over på høyresiden, for å spille en flott gjennombruddspasning til spiss Kieffer Moore, som dessverre for waliserne ikke klarte å score alene med keeper.

Tre minutter senere var United-spilleren imidlertid tilbake på venstresiden, satte fart, skar inn og skjøt glimrende, men skuddet smalt først i tverrliggeren og så i stanga før Harry Wilson satte returen i åpent mål.

Det sørget for 2-0, etter at nevnte Kieffer Moore allerede hadde gjort 1-0 etter en corner tidligere i kampen.

Wales var nærmere 3-0 enn hjemmelaget var redusering i 2. omgang, før James ble tatt av banen snaue ti minutter før full tid. Dylan Levitt ble sittende på benken kampen gjennom for bortelaget.

Ryan Giggs og Wales er forresten ubeseiret i sine fem siste kamper. Totalt står Giggs med åtte seirer, tre uavgjorte og sju tap som Wales-manager, og lørdag ble det enda en opptur ved at Aaron Ramsey gjorde comeback på landslaget etter å ha stått på sidelinjen de siste 12 månedene.