– Opp til Victor og guttene å stoppe ham!

PARIS: Før møtet på Old Trafford overskygget skadene på Neymar og Edinson Cavani trusselen fra Kylian Mbappé. På Parc des Princes får han garantert oppmerksomheten.

Og det har 20-åringen gjort seg fortjent til. Han har nemlig scoret i hver eneste kamp siden han la på til 2-0 mot Manchester United 12. februar. Sju scoringer på fem kamper er fasiten.

– Han har allerede hatt en fantastisk karriere, sa Solskjær om Mbappé på tirsdagens pressekonferanse.

– Han er en ung gutt, og det blir interessant å følge ham videre, men forhåpentligvis kan vi stoppe ham i morgen. Han var elektrisk i VM, så det blir opp til Victor (Lindelöf) og guttene å stoppe ham!

IKKE GITT OPP: Solskjær finner håp i tidligere snuoperasjoner i Champions League.

På sin pressekonferanse snakket Thomas Tuchel varmt om sin egen gullgutt og roste ham for måten han har løst oppgavene sine som spiss den siste tiden.

– For meg er han en av de beste spissene for øyeblikket. Han er veldig ung og én av de beste i verden, sa tyskeren.

– Hvordan skal jeg beskrive ham? Han er veldig farlig foran mål, og det er veldig vanskelig å forsvare seg mot ham. Personligheten hans er også ekstraordinær. Han er veldig sulten og ønsker å score i hver eneste kamp. Du trenger den personligheten som en spiss hvis du vil bli den beste, du er nødt til å være sulten.

HERJET: Kylian Mbappé var en stor trussel på Old Trafford.

Mens Tuchel kan være optimistisk med tanke på formen til Mbappé og et mulig comeback av Edinson Cavani, kan Solskjær finne trøst i tidligere snuoperasjoner i Champions League.

Nordmannen trakk frem måten Juventus nesten slo ut Real Madrid etter å ha tapt den første kampen 0-3 i semifinalen og hvordan Barcelona snudde det mot PSG i 2017.

– Alle vet at vi kan klare dette. Resultatene i Champions League de siste sesongene har vært «rare». Det har vært flere snuoperasjoner, sier Solskjær.

– Det er så mange eksempler. United har gjort det mange ganger før, og spillerne mine har vært fantastiske på bortebane. Vi har slått Chelsea, Arsenal og Tottenham, så vi har troen.

Tirsdagens Ajax-seier mot Real Madrid på Santiago Bernabeu bør også være en spire til inspirasjon.