– Wenger er vennligere

Mkhitaryan om forskjellen på Mourinho og Wenger.

Som en del av avtalen da Alexis Sánchez signerte for United, gikk Henrikh Mkhitaryan motsatt vei.

Hva er egentlig grunnen til at Mkhitaryan ikke fikk ut sitt fulle potensial i Manchester United? Hovedpersonen selv er ikke særlig opptatt av å snakke om det – han vil heller se fremover.

– Jeg ønsker ikke å finne unnskyldninger, sier armeneren ifølge Sky Sports.

– Jeg ønsker ikke å skylde på noen. Jeg starter et nytt kapittel i livet mitt, i fotballkarrieren min, og jeg er veldig glad for å være her.

– Jeg vil være fornøyd med å utrette mer enn jeg har gjort i Manchester, selvsagt. Jeg har ikke noe å bevise for noen. Jeg må bare kose meg, gjøre mitt beste, og så ser vi til slutt hva jeg kan oppnå.

HØYDEPUNKTET: Henrikh Mkhitaryan ble ingen stor suksess for United, men var likevel en svært viktig mann på vei mot fjorårets Europa League-triumf.

I et annet intervju, med SFR Sport, uttaler Mkhitaryan seg litt om forskjellen på Mourinho og Wenger.

– Mourinho krevde mye fra spillerne. Mye, han var veldig hard. Arsene Wenger er vennligere, han forstår, kan tenke på spillernes situasjoner, er roligere. Det er forskjellen.

– Jeg tror jeg satte mine spor i Manchester, selv om jeg hadde vanskeligheter. Vi vant tre troféer på ett-og-et-halvt år, det er ikke hver klubb som gjør det.

– Vi vant Europa League-finalen, og jeg scoret et mål. Om folk sier at jeg ikke hadde nok suksess så er det deres mening, men jeg kan si at jeg hadde mye suksess i klubben.