Ole fikk «JA» fra sin Emilie på Old Trafford

– Hun ville at jeg skulle fri på en måte som betød litt, og da måtte jeg finne en måte hvor det også betød litt ekstra for meg, sier Ole Skaufel.

United måtte nøye seg med poengdeling hjemme mot Arsenal 30. september, men dagen før ble det full pott på Old Trafford.

I alle fall for Ole Skaufel.

Da fikk han nemlig ja fra sin Emilie Lyngen (27).

– Jeg har vært over én gang i året de siste årene, og da jeg var på omvisning på Old Trafford året før så slo det meg at det å fri nede ved banen, foran innbytterbenken, med hele stadion foran seg, kunne bli episk, sier han til united.no.

– Så da jeg fikk billett til Arsenal-kampen via dere i Supporterklubben så begynte jeg å planlegge med ring og greier. Emilie hadde gjort det klart for meg at hvis jeg skulle fri så måtte det gjøres ordentlig, at det måtte bety noe. Jeg tenkte samtidig at det også måtte bety litt ekstra for meg, og det er ikke mye som betyr mer for meg enn United, sier han.

Dermed ble det altså Old Trafford.

Før avreise kontaktet han Supporterklubben for å få hjelp med å filme seansen, samtidig som planen også var at reiselederen skulle be alle på omvisningen om å ta plass på innbytterbenkene i forkant av frieriet.

Se frieriet her.

 

– Var du nervøs?

– Ja, ekstremt.

– Jeg hadde planlagt en tale i hodet mitt, en tale som jeg hadde gått gjennom mange ganger, men da det kom til stykket så var jeg vel så nervøs at det hele ble kuttet ned til noen enkle ord om drømmenes teater, sier han humrende.

– Ante hun noe?

– Nei, det kom nok nesten som lyn fra en klar himmel.

– Men da dere ba alle om å sette seg på innbytterbenkene så begynte hun vel å lure litt på hvor jeg ble av, og da jeg begynte å prate så skjønte hun vel at noe skjedde.

– Men hun var veldig fornøyd med sted og tid, sier 31-åringen fornøyd.

– Hvordan feiret dere?

– Det ble en middag på Bem Brazil, mens hun vel kjøpte med seg halve Manchester hjem igjen til Norge, sier Skaufel om den fremtidige kona som har vokst opp med en far som er Liverpool-fan, men brødre som er United-fans.

– Men etter at jeg kom inn i bildet, med mitt brennende engasjement for United, så er det ikke noe tvil om at hun også er United, sier han til united.no.

Paret, som bor på Dombås i Gudbrandsdalen, skal nå gifte seg sommeren 2021, og Supporterklubben ønsker dem naturligvis alt det beste.

Så er det bare å krysse fingrene for at det blir flere store øyeblikk på Old Trafford både før og etter den tid.