Everton mangler Old Trafford-eksperten

Bare én spiller har flere Premier League-mål mot United på Old Trafford.

Sak omskrevet etter at Sigurdsson viste seg å ikke være i Everton-troppen.

United møter Everton, og det er naturlig å anta at Richarlison blir mannen vi må stoppe. Brasilianeren har scoret fire mål på sine siste fem Premier League-kamper (mer enn han hadde scoret på sine 17 siste ligakamper (3)), og må absolutt passes på.

Vi er nok uansett glade for å slippe Gylfi Sigurdsson mot United. Da lagoppstillingen ble annonsert, så stod ikke 30-åringens navn verken på banen eller på benken.

Islendingen er en god spiller, og han er ekspert på å spille på Old Trafford.

Han har nemlig scoret fire mål på sine fem siste ligakamper på Drømmenes Teater. To av målene har sørget for poengtap for United, og pussig nok har alle scoringene kommet på omtrent samme tidspunkt av kampen.

Ifølge Opta er det bare Steven Gerrard (fem scoringer) som har flere Premier League-mål på Old Trafford som bortespiller enn det Sigurdsson har.

Sigurdssons fem siste ligakamper på Old Trafford:

August 2014: Manchester United 1-2 Swansea City

Uniteds første ligakamp under Louis van Gaal gikk ikke som planlagt.

Wayne Rooneys utligning hjalp ikke, for Gylfi Sigurdsson avgjorde kampen til Swanseas fordel i det 72. minutt.

SENKET UNITED: Gylfi Sigurdsson.

Januar 2016: Manchester United 2-1 Swansea City

Anthony Martial hadde gitt United ledelsen, men Gylfi Sigurdsson headet inn utligningen i kampens 70. minutt.

Heldigvis for Uniteds del ble ikke det avgjørende, for kalenderåret 2016s første kamp endte med seier etter at Rooney scoret kampens avgjørende mål noen minutter senere.

April 2017: Manchester United 1-1 Swansea City

Wayne Rooney ga United ledelsen rett før pause på et straffespark, men det ble bare uavgjort og ett poeng for United.

Dette fordi Sigurdsson igjen dukket opp, denne gangen med et frispark i det 79. minutt.

UTLIGNET: Gylfi Sigurdsson.

September 2017: Manchester United 4-0 Everton

Dette kunne ikke Gylfi Sigurdsson ødelegge. United smadret Everton 4-0 etter scoringer av Antonio Valencia (og for et mål!), Henrikh Mkhitaryan, Romelu Lukaku og Anthony Martial (straffespark).

Oktober 2018: Manchester United 2-1 Everton

United vant 2-1 etter scoringer av Paul Pogba (strafferetur) og Anthony Martial. Det stod en stund 2-0, men så fikk Everton straffespark.

Den satte Gylfi Sigurdsson selvsagt i mål, i det 77. minutt, men Everton klarte aldri å redde poeng.