«Oggy» med tro på «Ollie»

Åge Hareide, norsk landslagstrener og tidligere sjef for Ole Gunnar Solskjær i Molde, mener at 20Legend har alle muligheter til å lykkes som fotballtrener.

Nettopp Solskjærs nære relasjoner til Sir Alex Ferguson, kan ifølge Hareide være det som skal til for å lykkes i treneryrket.

"Jeg tror Ole har det som skal til for å bli en god manager," sier sunnmøringen til ManUtd.com, og utdyper: "Han har massevis av erfaring, samtidig som han har jobbet under en manager som har vist hvordan manageryrket skal utføres.

"Alex Ferguson kjenner spillet inn og ut og vet hvordan man behandler mennesker. Og Ole lærer fort. Han plukker opp litt her og litt der, så dersom han også klarer å plukke opp noe fra Alex Ferguson, da tror jeg han kan bli en veldig dyktig manager.

"Som trener ønsker man alltid det beste for spillerne, og at de skal lykkes i livet. Men Ole har bestandig betydd noe helt spesielt. Gjennom årene har vi bygget opp et godt og nært vennskap, og vi prater fortsatt mye sammen. Han er på mange måter et helt spesielt menneske, en jeg har svært mye til overs for," avslutter den tidligere Manchester City- og Norwich-stopperen.