MØTTE DE BESTE: Andreas Pereira (Granada) i duell med Javier Mascherano (Barcelona).

DE UTLÅNTE: Bare Sam Johnstone og Andreas Pereira var i aksjon denne helgen.

Mens Joe Riley og Guillermo Varela er skadet og ikke tilgjengelige for sine klubber, måtte Adnan Januzaj se Sunderlands kamp mot Manchester United fra tribunen som følge av engelske regler som gjør at en ikke kan spille mot laget en er på utlån fra.

Cameron Borthwick-Jackson er stadig ute i kulda hos Wolverhampton. Det er imidlertid ikke Andreas Pereira og Sam Johnstone for sine klubber.

United.no oppsummerer de utlånte her:

Granada (Pereira) 1-3 Valencia

Uniteds Andreas Pereira spilte hele kampen da hans Granada tapte den livsviktige nedrykkskampen mot Valencia 1-3.

Idet 11 minutter var spilt hadde Pereira rukket å slå en stikker inn bak Valencia-forsvaret, skaffe et frispark, og sendt ballen utenfor mål fra utenfor 16-meteren.

Foruten at han er deres faste cornertaker, var det lite han fikk utrettet søndag ettermiddag. Etter 68 minutter spilt fyrte han imidlertid avgårde et skudd rett i Valencia-blokka.

Pereira & co. ligger nå på nest sisteplass på tabellen i La Liga, med bare 20 poeng på 31 kamper.

Granada møter Celta Vigo på hjemmebane neste søndag.

POENGDELING: Johnstone spilte 90 minutter og slapp inn ett mål lørdag.

Burton 1-1 Aston Villa (Johnstone)

Sam Johnstone startet nok en kamp fra start for Aston Villa da de gjestet Burton lørdag ettermiddag.

Det så lenge ut til at Johnstone ville holde buret rent enda en gang og ta en ny 1-0-seier. Aston Villas Jonathan Kodjia scoret nemlig 1-0 etter bare tre minutter spilt. En hel time tok det før hjemmelaget utlignet ved Lloyd Dyer.

Dermed svinner Aston Villas play-off-håp hen, da det er hele 11 poeng opp til Sheffield Wednesday som innehar siste play-off-plass.

Neste lørdag møter de Reading på hjemmebane.