Les nytt US digitalt

Mkhitaryan, Keane, finalen, sesongen, fremtiden, Tuanzebe og mye, mye mer.

2016/17-sesongens åttende og siste utgave av medlemsbladet United-Supporteren skal nå være kommet i postkassa til deg som er Premium-medlem, og nå kan det også leses digitalt.

Det er fullstappet av unikt stoff for deg som er medlem.

Men merk: Du må være medlem. Meld deg inn i Supporterklubben fra bare 199,- i året, eller 54 øre om dagen om du heller vil. Det har de fleste råd til, og da viser du også at du er United.

Her kan du lese forrige medlemsblad, United-Supporteren nummer 7 (US7).

Slik leses bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2016/17) og nummer 8 – som altså er det nyeste bladet.

APPEN VÅR ER OPPDATERT:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Å LESE I US8:

  • FINALESEIEREN: Vi snakket eksklusivt med Matteo Darmian om seieren, og Andy Mitten skriver også eksklusivt om opplevelsen.
  • HENRIKH MKHITARYAN: Den unike historien – og intervju med noen av hans tidligere trenere.
  • MICHAEL KEANE: Vi fikk et eksklusivt intervju med den United-aktuelle midtstopperen.
  • AXEL TUANZEBE: Paul McGuinness forteller mye, blant annet at Marcus Rashford ikke ble hentet opp til U21 på grunn av Tuanzebe…
  • TERROREN:Som vi ikke skal glemme
  • VEIEN VIDERE: Ekspertene med sin mening
  • SPILLERVURDERING: Vi kaster terning på spillerne.
  • TALENTENE: Vi ser nærmere på U23 og U18-nivået.