Varelas første seier

Guillermo Varela og Real Madrid Castilla tok sin første trepoenger denne sesongen.

Guillermo Varela spilte fra start da Real Madrid Castilla tok imot Trival Valderas i lunsjkampen søndag. Med uruguayaneren tok Real Madrids andrelag sin første seier denne sesongen, og vant 3-1.

Den utleide United-spilleren noterte seg ikke for stort mer enn et gult kort, men spilte hele kampen for sin nye klubb.

Dagen før noterte Ángelo Henríquez for en ny scoring da Dinamo Zagreb beseiret Istra 1961 2-0 hjemme på Stadion Maksimir. De regjerende seriemesterene er ubeseiret etter åtte kamper, og ligger først i den kroatiske toppdivisjonen, ett poeng foran Rijeka. Forhåpentligvis kan 20-åringen nå få sving på sakene i klubben han er bundet til ut sesongen.

Premier League

Wilfried Zaha var med fra start da Crystal Palace møtte Burnley, for øvrig uten Michael Keane i troppen, på Selhurst Park som var badet i sol for anledningen. Kantspilleren sto med to mål på de siste tre kampene mot Burnley, men det ble bare nesten for 21-åringen i ettermiddag.

Crystal Palace v Burnley - Premier League
TO SMULTRINGER: Zaha var ikke i stand til å gjøre noe med sluttresultatet.

Vår utlånte mann åpnet friskt med et skudd som satt Tom Heaton i Burnley-målet på prøve, men det var det hele og Zaha forlot banen til fordel for Yannick Bolasie i det 69. minutt. Det hjalp lite, for da Mike Dean tok til fløyten ved full tid og erklærte kampen for avsluttet var det fremdeles ikke scoret noen mål. 0-0.

Nick Powell var ikke med i troppen da Leicester tok en solid 0-1-seier borte mot Stoke.

Tom Cleverley fikk sin debut da Aston Villa gjestet Anfield tidligere i kveld, på det som utviklet seg til å bli en svært gledelig aften for gjestene, og sannsynligvis også mange av denne artikkelens lesere. Mens bortelaget var et imponerende skue er det ikke så altfor mye å si om akkurat Cleverleys innsats, selv om Squawka i pausen meldte at 25-åringen hadde fullført 100 % av pasningene sine, mange av disse sidelengs. Etter 86 minutter ble han erstattet av Carlos Sánchez. Aston Villa sto løpet ut uten Cleverley, og kampen endte 0-1.

Ellers på kontinentet erstattet Javier Hernández Karim Benzema 63 minutter ut i Madrid-derbyet. Fire minutter senere hadde han allerede havnet i dommerens bok, og ytterligere ni minutter senere tok Atlético ledelsen 1-2, som også ble sluttresultatet. «Chicharito-effekten» lar vente på seg.

I Portugal spilte Nani i 90 samfulle minutter mot Belenenses, uten å notere seg for stort annet enn et gult kort. Det ble allikevel artig helt på tampen, da Nani og Jefferson forsøkte å løfte en spiller av banen, en handling som førte til gult kort nummer to og marsjordre for Nanis lagkamerat. Kampen sluttet 1-1.