Ny U18-seier

VIDEO United-juniorene beseiret WBA 2-1 på lørdag formiddag.

Paul Pogba og Ryan Tunnicliffe (bildet) scoret målene da Paul McGuinness' U18-mannskap sikret seg tre nye poeng i formiddagens Academy League-oppgjør på Carrington.

Gjestene reduserte like før slutt, og fastsatte dermed sluttresultatet til 2-1.

Det var bare spilt i fem minutter da franske Paul Pogba ga United ledelsen med et flott skudd fra rundt 25 meters hold. WBA-keeperen var ikke sjanseløs, men ballen kom kjapt på, så det er vanskelig å klandre sisteskansen.

20 minutter senere, etter stor United-dominans, doblet Ryan Tunnicliffe ledelsen, også det fra forholdsvis langt hold. Igjen var Pogba involvert, denne gang med pasning til Will Keane, som i sin tur la tilbake til Tunnicliffe. Han banket til læret og begravde det i nettmaskene, helt borte i hjørnet.

Etter denne scoringen kom West Bromwich til noen farlige muligheter. Ved et tilfelle dundret ballen i tverrliggeren og spratt ned på streken, og deretter ble det skutt langt utenfor da det virket enklere å score.

Også i andre omgang spilte de to lagene seg til målsjanser. Totalt sett var gjestene det førende laget, og United skal være fornøyde med at WBA ikke maktet å redusere før i det 88. minutt. Da fant George Thorne åpningen fra rundt 20 meters hold. Flere mål ble det ikke, og dermed kappet United-juniorene to poeng innpå lederlaget Blackburn som fredag måtte nøye seg med 0-0 mot Everton. Det skiller nå bare tre poeng mellom de to tetlagene.

KAMPFAKTA

United U18 – WBA U18 2-1 (2-0)

05. min.: 1-0 Pogba

25. min.: 2-0 Tunnicliffe

88. min.: 2-1 Thorne

United: Conor Devlin, Sean McGinty, Tom Thorpe, Scott Wootton, Michele Fornasier, Nicky Ajose (Luke Giverin, 75.), Larnell Cole (Ravel Morrison, 46.), Ryan Tunnicliffe, Paul Pogba, Will Keane, John Cofie (Jesse Lingard, 71.)