Ny seier for U18

Oliver Norwood (bildet) scoret seiersmålet da Uniteds U18-lag kom bakfra og vant 2-1 over Blackburn på Carrington.

I en kamp hvor alle målene ble scoret før pause, slo Norwood til etter 37 minutter. Keeper Arestidou halvklarte først straffesparket hans, men var sjanseløs da den engelske U17-spilleren våkent plukket opp returballen.

Tidligere i oppgjøret hadde gjestene tatt ledelsen etter ti minutters spill ved Francis Zenaba, som headet ballen knallhardt forbi keeper Ben Amos.

Ledelsen skulle stå seg i ett kvarter, men bare inntil portugisiske Evandro Brandao stormet igjennom Blackburn-forsvaret. Avslutningen hans ble blokkert av keeper, men Brandao beholdt roen og løftet returballen kaldt og rolig opp i nettaket.

United: Ben Amos; Conor McCormack, Kenny Strickland, Oliver Gill, Joe Dudgeon; Corry Evans, Chris Curran (Magnus W. Eikrem, 63.), Oliver Norwood, Daniel Galbraith; Evandro Brandao (Federico Macheda, 46.), Antonio Bryan (Cameron Stewart, 46.)

Uben.innb.: Scott Moffatt

Kilde: ManUtd.com