Ny seier for juniorene

Jack Barmby (bildet) og Gyliano van Velzen sørget for at U18-laget vant 2-0 borte mot Sheffield United.

United-juniorene åpnet sesongen med to strake tap, men fikk sin første seier forrige helg. I formiddag fortsatte de på vinnersporet etter en godt gjennomført kamp mot fjorårets FA Youth Cup-finalemotstander Sheffield United.

Begge målene ble scoret på returer, og Rothwell, Lawrence og Weir blir plukket ut som Uniteds beste spillere. Dalley og McNair fikk samtidig sine U18-debuter.

På nabobanen spilte samtidig Uniteds U16-lag. De overkjørte the Blades og vant hele 7-0.

SHEFFIELD UNITED – MANCHESTER UNITED 0-2 (0-1)
0-1 Jack Barmby (21)
0-2 Gyliano van Velzen (65)

United: Jacob, Hendrie, McCullough, Dalley, Blackett, Barmby (Dæhli 57), Weir, Rothwell, Van Velzen, Lawrence, Byrne (McNair 83)

Innbyttere: Coll, Pearson, Ekangamene.

VIKTIGE HENDELSER:

2. OMGANG:

90. min: Slutt. United vinner etter en solid forestilling. Det kunne sette verre ut for the Blades utover i andre omgang.

83. min: McNair kommer inn for Byrne, og får med det sin debut for juniorene.

74. min: Dæhli får svært gode skussmål for innhoppet sitt hittil. «Leker seg med Sheffield United-forsvarerne», skryter @DoronSalomon på Twitter.

65. min: NYTT UNITED-MÅL! Weir prøver lykken, men blir stoppet av vertenes keeper. Igjen er det en retur United scorer på, og denne gangen er det Gyliano van Velzen som får ballen over streken.

57. min: Dæhli kommer inn for målscorer Barmby.

47. min: Lawrence får kjempetreff, men må dessverre se at ballen treffer treverket. Stor sjanse!

1. OMGANG:

45. min: Pause. Det har vært en jevn kamp, men United har gjort det tidvis svært godt.

43. min: Van Velzen med en brukbar avslutning, men keeper redder.

21. min: UNITED SCORER! Sheffield United-keeperen redder skuddforsøk nummer én, men på returen har Jack Barmby ingen problemer med å sende United i føringen.

18. min: Jacob må i aksjon for å stoppe en avslutning med mye skru.

2. min: Lawrence forsøker seg fra utsiden av boksen, men skyter like utenfor.