Personlige feil og kollektiv kollaps – nå kan Solskjær frykte for topp fire

Manchester United skulle ledet med tre mål etter 20 minutter, men reiste tomhendt hjem fra Molineux i en kamp som bare ble verre og verre for Ole Gunnar Solskjær etter hvert som den skred frem.

Med en rekke svake involveringer i avgjørende situasjoner serverte nærmest mannskapet til Solskjær de tre poengene til ulvene.

Scott McTominay sendte United i ledelsen med sitt første Premier League-mål etter 13 minutter. På det tidspunktet burde Romelu Lukaku allerede ha sendt bortelaget i føringen da han fikk muligheten med hodet fra kort hold. Like etter skottens scoring misbrukte Jesse Lingard en lignende sjanse.

Et utilgivelig balltap fra Fred førte til at Diogo Jota kunne utligne til 1-1 etter 25 minutter, og med det overtok Wolverhampton initiativet i kampen.

Et kvarter ut i andre omgang ble jakten på tre poeng enda vanskeligere da Ashley Young pådro seg sitt andre gule kort og dermed fikk marsjordre av Mike Dean.

United spilte for seier, men ble nok en gang straffet for svakt forsvarsspill da Phil Jones og Chris Smalling rotet det til foran David de Gea. Smalling var sist på scoringen som gjorde at hjemmelaget snudde kampen.

Med det gikk luften ut av United-ballongen, og et ballsikkert Wolverhampton-lag ble manet fram til seier av hjemmefansen.

Dermed har Solskjær tapt tre av sine fire siste kamper. To av dem på Molineux. I neste uke venter Barcelona.

I neste seriekamp må Solskjær for øvrig klare seg uten både utviste Ashley Young og Luke Shaw, som fikk sitt tiende gule kort mot Wolverhampton. Dermed kan det være Marcos Rojo som spiller venstreback mot West Ham.

Wolverhampton 2–1 Manchester United

Molineux, Premier League

Mål: 0-1 Scott McTominay (13), 1-1 Diogo Jota (25), 2-1 Chris Smalling (s.m. 77).

Rødt kort: Ashley Young (57).

United: David de Gea, Diogo Dalot, Ashley Young, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Scott McTominay (Andreas Pereira 84), Fred (Phil Jones 65), Paul Pogba, Jesse Lingard, Romelu Lukaku (Anthony Martial 73).

Wolverhampton: Rui Patricio, Matt Doherty, Ryan Bennett, Conor Coady, Willy Boly, Ruben Vinagre (Jonny 76) , Leander Dendoncker, Ruben Neves (Roman Saiss 84), Joao Moutinho, Raul Jimenez, Diogo Jota (Ivan Cavaleiro 73).