– Ny sjefsforhandler nærmer seg

Tom Keane er nok et navn de aller færreste har hørt eller har stor kjennskap til. Likevel kan han bli en viktig mann i klubben den kommende tiden.

Mannen det er snakk om er advokat og skal ifølge Daily Mail ta over rollen som Matt Judge trakk seg fra i slutten av april. Ifølge Daily Telegraph skal det ikke være snakk om at Keane er en permanent Judge-erstatter, selv om han nå skal ha blitt hentet inn for å hjelpe til i en mellomfase.

LES OGSÅ: Sjefsforhandleren trekker seg fra jobben.

Noen drar kanskje kjensel på etternavnet, og det er ganske riktig. Tom Keane er nemlig bror til Ex-Reds Michael Keane og Will Keane.

Til daglig jobber Keane som advokat i firmaet Brandsmiths som har kontorer i både London og Manchester.

I rollen Keane går inn i vil han ha en viktig rolle i forhandlingen av overganger og i kontraktsforhandlinger. United-fansen vil da håpe at Keane får en hektisk sommer i vente med Ten Hags første overgangsvindu som United-sjef.

Firmaet hans skriver at Keane har lang erfaring i fotballbransjen hvor han tidligere har vært involvert i mange høyprofilerte overganger.

I tillegg har han figurert som agent i et selskap kalt New Era Global Sports hvor han blant annet har sin bror, Will, i stallen. 


United.no presiserer at det ikke har vært mulig å oppdrive bilder av Tom Keane som er innenfor rettighetene vi må forholde oss til.