Ny seier for Gomes & co

Startet på benk, men bidro likevel.

Angel Gomes er Uniteds eneste representant i U17-VM, og av en eller annen forunderlig grunn har han ikke startet noen av Englands to kamper hittil.

Søndag bidro han med flere nesten-målgivende og et nydelig frisparkmål etter at han kom inn. Det målet kan du se i denne saken.

Forarbeid til 2-0

Denne gangen kom han inn i pausen mot Mexico, på stillingen 1-0. Det så ut til å sette fart på England, for etter ti minutter av andreomgangen hadde engelskmennene scoret to ganger.

2-0-målet ble scoret av Phil Foden etter herlig forarbeid av Jadon Sancho og Gomes. 3-0-målet scoret Sancho på straffespark.

Mexico kom tilbake med to reduseringer, men England vant igjen, og er allerede kvalifisert til utslagsrundene av turneringen før lørdagens kamp mot Irak.

STORTALENT: Angel Gomes, her fra da han kom inn for Wayne Rooney i debuten.