DE UTLÅNTE: Adnan Januzaj og Tyler Blackett fikk spilletid i Europa torsdag.

Tyler Blackett er leid ut fra United til Celtic.

Adnan Januzaj er sendt på lån til Borussia Dortmund.

Og begge spilte torsdag i Europa League

Borussia Dortmund – Krasnodar 2-1

Januzaj debuterte i ligaen med en halvtimes spilletid da Hannover ble slått 4-2 borte i helga. Torsdag debuterte han fra start hjemme i Europa League, og fikk med seg en ny seier i Dortmund-trøya.

Tyskerne kom imidlertid tidlig under med 0-1, før Mattias Ginter utliknet på tampen av 1. omgang. Til tross for stort Dortmund-overtok gikk det imidlertid lenge mot et 1-1-esultat, men i siste minutt ville sørkoreanske Joo-Ho Park det annerledes da han satte inn 2-1.

Ifølge rapportene skal Januzaj ha imponert for de gule, og han virker visstnok allerede veldig komfortabel i sin nye klubb. Sånn sett kan kanskje utlånet være akkurat det belgieren trenger, slik at United får tilbake en enda bedre spiller med mye mer selvtillit neste sesong.

– Han har gjort det bra for oss. Han er veldig dedikert og hardtarbeidende. Veien videre ser bra ut for ham, sa Dortmunds trener etter kampen.

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

tyler blackettAjax – Celtic 2-2

Tyler Blackett debuterte for Celtic da det ble 1-2-tap i toppkampen mot Aberdeen i Skottland i helga. Torsdag satt han på benken fra start av borte mot Ajax, men han kom innpå da Celtic ble redusert til ti mann kvarteret før slutt.

Med ti mann forsøkte skottene å forsvare seg til en 2-1-seier, men seieren glapp fem minutter før full tid. På sosiale medier får Blackett gjennomgå etter innhoppet. Så får tiden vise om 21-åringen tjener såpass mye på utlånet at han kan kjempe om en plass i United-forsvaret på et senere tidspunkt.