Ny scoring fra Powell

Nick Powell scoret i sin andre kamp på rad i Europa League, da Wigan spilte uavgjort mot Rubin Kazan.

Phil Neville var på plass på tribunen da Wigan tok i mot lederlaget i Gruppe D, og fjorårets kvartfinalist, Rubin Kazan.

Russerne ledet gruppen før kampen, og gjør det også etter den, men med et poeng sørget Wigan for at de fortsatt ligger på andreplass, to poeng foran Maribor.

Fortsatte storspillet

19 år gamle Powell har gjort det meget sterkt i Europa League denne sesongen, og kampen mot Rubin Kazan ble intet unntak.

I krigen: Nick Powell kjemper til seg ballen.

– De har vært i Champions League før, så vi visste at det kom til å bli en hard kamp, sa Powell etter kampen.

Powell ledet an Wigans offensive spill, og skapte de fleste sjansene sammen med Grant Holt, som spilte på topp i hans europeiske debut.

Ny scoring

Fem minutter før pause, på stillingen 1-0 til gjestene, fikk Powell også uttelling. Et flott angrep endte med at Ben Watson hælsparket ballen gjennom til Powell, som sendte avgårde et hardt skudd nede i venstre hjørne, utagbart for Sergei Ryzhikov.

Det var Powells andre mål i turneringen, etter at han også scoret et av målene i 2-0 seieren mot Maribor, for to uker siden.

– Vi hadde våre sjanser, så jeg synes resultatet var rettferdig.

Wigan var i en god flyt, og Powell fortsatte å spille bra, men andre omgang tilhørte gjestene, som samme dag fire år tidligere, slo Barcelona i Champions League.

Under kan du se Holt og Powell bli intervjuet etter kampen.