Først scoring, så oppfylte han en drøm

United-spilleren med en positiv landslagspause.

CHILE – HONDURAS 4-1:

Han scoret mot Costa Rica for noen få dager siden, men bommet også på straffe i et 2-3-tap.

I natt ble det egentlig litt det samme for Alexis Sánchez.

Det ble ny scoring – etter en straffebom – men heldigvis for chilenerne ble det også seier.

Det betyr at 29-åringen reiser tilbake til Manchester med mål i to kamper på rad for første gang på 11 måneder, altså for første gang etter at han gikk til United.

Og han var involvert i mer.

Etter åtte minutter headet han godt på et innlegg fra venstre, keeper reddet, men Arturo Vidal satte returen i mål fra kort hold.

Chile økte så til 2-0 ved Vidal på straffe, før Aleksander Lopes reduserte for bortelaget like før pause.

I 2. omgang fikk Chile nok en straffe, etter at det ble dømt for hands, og United-spissen gikk frem. Han skjøt dårlig til venstre, keeper reddet, men returen ramlet rett foran ham slik at han enkelt kunne sette 3-1.

TO MÅL PÅ TO KAMPER: La oss håpe det fortsetter mot Palace lørdag.

Ny straffebom, egentlig, altså, men mye lettelse da han kunne sette returen. Sánchez sparket i stolpen av lettelse etter målet.

Til slutt fikk Chile en tredje straffe som Nicolas Castillo brukte til å sette 4-1.

Sánchez var ganske sentral i det chilenske angrepsspillet, men i det som ble en sjanserik kamp var det også en del misbrukte muligheter i ulike situasjoner.

Underveis i kampen kom det også en gråtkvalt unge ut på banen. Han oppsøkte Sánchez i et håp om å få drakta, og etter kampen oppfylte United-spissen ungens drøm.

Ellers i Sør-Amerika:

Antonio Valencia spilte ikke da Ecuador slo Panama borte, siden han dro tidlig tilbake til Manchester etter mål mot Peru for noen dager siden.

Sergio Romero var ubenyttet reserve da Argentina slo Mexico i natt.