Manchester United v Nottingham Forest: FA Youth Cup Final

Ny praktkamp av Garnacho

Alejandro Garnacho og hans Argentina har i kveld spilt playoffkamp om 5. plass i den prestisjefulle Toulon-turneringen i Sør-Frankrike. På motsatt banehalvdel stod Japan.

Vår unge angriper har vist strålende form under turneringen og stod før kveldens kamp med tre mål og én assist på de tre innledende kampene for Javier Mascheranos Argentina U20.

I kveldens kamp var Garnacho på ny en stor trussel for motstandernes forsvar og leverte i både scoring og målgivende pasning før pause, noe som tok han opp på seks målpoeng på fire kamper.

Argentineren ble byttet ut etter 75 minutter på stillingen 3-1. Kampen endte til slutt 3-2.

Garnacho kan nå se frem mot en velfortjent ferie før han er tilbake for pre-season om en liten måned.