Ny kontrakt til Herrera?

Den 27 år gamle baskeren har blitt en nøkkelspiller, og fortjener ifølge United-ledelsen å bli belønnet deretter.

Ander Herrera, som for knapt tre år siden ble hentet fra Bilbao-klubben Athletic for like i underkant av £29 millioner, vil i sommer bli tilbudt en ny avtale verdt småpene £120.000 i uken. Det er Daily Mails ofte velinformerte Chris Wheeler som skriver dette.

Herreras nåværende kontrakt utløper i 2018, og selv om United har sikret seg opsjon på ytterligere ett år, har midtbanespillerens utvikling siden José Mourinho kom til klubben vært så påfallende at det nå er ønske om å binde ham til Old Trafford for en lengre periode.

27-åringen selv uttalte i februar at han er mer enn villig til å innlede nye kontraktsforhandlinger, og United regner heller ikke med at det vil oppstå noen problemer i møte med spillerens representanter.

Siden overgangen fra Athletic sommeren 2014, har Ander Herrera til sammen spilt 113 førstelagskamper, hvorav 86 fra start. Han har også scoret 15 mål, sist i søndagens kamp mot Chelsea, hvor han spilte en dominerende rolle. I tillegg til å sette inn 2-0-scoringen tidlig i 2. omgang (se hovedbildet), sto Herrera også for det nydelige fremspillet til Marcus Rashfords ledermål.