U21: Evans fikk 90 minutter

Men det hjalp ikke U21-laget som gikk på sitt andre tap for sesongen mot Southampton.

Mandagskveld betyr ofte U21-kamp, og denne gang var det Southampton som ventet i sør.

United har startet sesongen godt og leder tabellen med 14 poeng på syv kamper. Sist gang U21-guttene var i aksjon var imidlertid i Lancashire Senior Cup da Blackburn ble slått hele 5-0.

I det oppgjøret fikk vi se spillere som Jonny Evans, Adnan Januzaj, Ander Herrera og Anders Lindegaard, men mot Southampton var det kun førstnevnte som var med.

Det hjalp dessverre ikke. I et ganske så hendelsesfattig oppgjør var det til slutt Southampton som fortjent nok trakk det lengste strået. United hadde i realiteten ikke en eneste stor målsjanse, og sekunder før full tid avgjorde Ryan Seager for hjemmelaget da han trillet ballen i nettet alene med Ben Amos.

Før det hadde Southampton hatt to skudd i treverket, mens Jonny Evans reddet på strek ved en anledning. Antageligvis skulle James Weir hatt et straffespark 20 minutter før slutt, men alt i alt var det en fortjent hjemmeseier.

Heldigvis for United tapte også City deres kamp mandag kveld mot Tottenham, og dermed topper guttene til Joyce fortsatt U21-serien.

Southampton U21 – Manchester United U21 1-0

1-0: Ryan Seager (90)

LIVE

SLUTT: United taper borte mot Southampton etter en ikke altfor velspilt kamp. Hjemmelaget hadde de største sjansene og fortjente seieren, selv om overtidsmålet naturligvis er tungt å svelge for U21-gutta.

90: MÅL! 1-0! Southampton tar ledelsen 40 sekunder før slutt, fortjent nok. Seager spilles alene med Amos og triller ballen i hjørnet.
84:
Forferdelig frisparkforsøk fra Pereira fra 17-18 meter. Blåser ballen over.
79:
Stanga redder United igjen på et langskudd!
74:
Straffe!? Nei, sier dommer. Det er Weir som takles innenfor 16-meteren uten at Southampton-spilleren er i nærheten av ballen.
69:
Southampton frampå igjen. Denne gangen på et frispark som sneier tverrliggeren.
64:
Der er Southampton nære! Amos bommer på et innlegg som deretter heades mot mål. Evans kaster seg mot ballen og redder på strek!
54:
Grimshaw ut, Callum Evans inn.
46:
Vi er i gang igjen.

PAUSE: Vanskelig å si hvordan en skal oppsummere de første 45. Skjedd svært lite så langt.

39: Halvsjanse. Pereira legger inn til Keane som ikke får skutt skikkelig med ryggen til mål.