Ny kalasseier for kvinnelaget

Leker seg på toppen av tabellen.

Det endte med nok et målshow og tre poeng for Manchester United Women da de gjestet hovedstadslaget London Bees på The Hive Stadium søndag ettermiddag.

Mollie Green scoret to mål, mens Lauren James, Millie Turner og Ella Toone scoret hvert sitt i storseieren.

Det tok 17 minutter før Green konverterte et lavt innlegg til 1-0.

Ti minutter senere vendte James seg rundt inne i 16-meteren, og fyrte ballen inn i mål til 2-0.

Minuttet før pause kom det tredje målet da Turner satte ballen i mål fra kloss hold.

Ti minutter etter pause scoret Green nok en «tap-in» fra kloss hold da hun sørget for 4-0 og sitt andre mål for dagen.

Kampens siste mål kom 12 minutter før slutt da Toone satte ballen i mål etter at Greenwoods innlegg hadde blitt klarert rett i beina på henne.

United har så langt vunne alle sine tre ligakamper, uten å slippe inn mål. De står nå med en målforskjell på 20-0.

Neste kamp blir hjemme mot Durham i ligaen søndag 30. september.

Casey Stones lag like mange poeng som Lewes, men har en langt bedre målforskjell.

London Bees 0-5 United: