Norwood scoret igjen

Oliver Norwood tegnet seg på scoringslisten i andre kamp på rad. Les hvordan det går med de utlånte.

Coventry 2-0 Portsmouth

Oliver Norwood ble den store helten i midtuka da han utliknet på overtid for Coventry, og lørdag scoret han 2-0-målet i hjemmeseieren mot Portsmouth. Et kvarter før slutt fikk han stå helt alene i feltet, og ekspederte ballen i mål etter et lavt innlegg. På det tidspunktet hadde han allerede vært nære scoring tidligere i omgangen, men skuddet hans strøk stolpen.

Watford 2-1 Ipswich

Tomasz Kuszczak måtte se seg slått en gang, men vartet opp med flere gode redninger og var en viktig bidragsyter da Watford slo Ipswich. Polakken begynner å komme tilbake i kampform og har gjort keeperplassen i Watford til sin.

Leicester 2-1 Hull

Joshua King fikk 80 minutter på banen, men klarte ikke å forhindre bortetap for Hull. Spissen spilte seg til tre store sjanser og var nære scoring da et skudd som hadde retning mot mål ble blokkert av St. Ledger. Robert Brady, som fikk 30 minutter som innbytter, kom enda nærmere. Hans heading utmanøvrerte Leicester-keeper Kasper Schmeichel, men Lee Peltier reddet på streken.

Oldham 1-0 Bournemouth

Reece Brown gjorde ikke mye ut av seg da han spilte hele kampen for Oldham, men var i likhet med resten av forsvarsfireren bunnsolid og tettet igjen bak. Oldham-manager Paul Dickov var strålende fornøyd over forsvarsspillet og sa de spilte enormt bra.

Scott Wootton var ubenyttet reserve for Nottingham Forest spilte 1-1 mot Brighton.