– Noen herjer med De Gea

Det sier Real Madrid-presidenten.

Så skjedde det altså igjen.

Torsdag var det store saker både i The Sun og i spanske Marca om at Real Madrid ønsket David de Gea til sommeren. Sistnevnte hevdet også at prosessen var i gang.

Real Madrid-president Florentino Perez avviser imidlertid det hele.

– Noen herjer med David de Gea, men vi kommer ikke til å benekte alt som blir påstått om overganger og Real Madrid.

– Vi kommer uansett ikke til å jobbe med overganger inn før sesongslutt. Alle her er også veldig fornøyde med Keylor Navas, la han til.

AVISOVERSKRIFTER: Fra England og Spania torsdag.

Likevel er det nok bare å forberede seg på en ny runde med David de Gea-rykter fra nå og utover. De Gea selv avviste nemlig ingenting selv da han snakket med spanske AS denne uka. Han ville riktignok ikke kommentere ryktene, men han valgte heller ikke å si et klart og bestemt nei til en overgang.

Den Madrid-fødte keeperen, med fortid fra Atletico Madrid, er nå en av verdens aller beste keepere, og det sier seg selv at når man er født i Madrid og har bodd i Madrid i over 20 år så har han en sterk kobling til byen. Det var også forhandlinger mellom klubbene for to år siden, bare for at alt strandet i siste sekund.

The Times skriver imidlertid fredag at United vil blokkere alle eventuelle forsøk fra spanjolene på å hente De Gea hjem.

Uten at det nødvendigvis demper ryktebørsen rundt dette på noen måte.

De Gea er nå inne i sin sjette sesong i United. Han har til nå vunnet ett ligagull, FA-cupen og har i tillegg tre seirer i Community Shield.