– Noen spillere har spilt mye, men det kommer til å gjøre dem sterkere

Ole Gunnar Solskjær har som vanlig gjennomført et kampdagsintervju med MUTV, og første spørsmål der handlet om hvorfor det alltid i mediene snakkes om krise når United taper.

– Det er alltid det [krise] når Manchester United taper, på grunn av forventningene. Vi ønsket selvsagt å vinne, og vi er skuffet over at vi ikke gjorde det. Men vi reiste til det som for øyeblikket er en tøff stadion å reise til, og vi var med i kampen til siste spark på ballen. De siste 15-20-25 minuttene så det ut som om vi kom inn igjen i kampen og kunne få noe fra den, så jeg er stolt over at vi aldri ga opp, sa Solskjær, som ga uttrykk for at det var ting fra kampen som United kan se tilbake på og tenke at «vi nærmer oss».

Og hvordan er så tilstanden i stallen før onsdagens kamp mot Burnley?

– Jeg tror ikke det skal være noen flere smeller, så vi skal ha de samme spillerne tilgjengelig mot Burnley, noe som er positivt.

Solskjær mener at United-spillerne på sikt vil tjene på det de gjennomgår nå med en tynn stall.

– Det er tynt nå, og noen av spillerne har spilt mye. De blir bedre av det, og kommer til å tjene på det siden de blir sterkere fysisk og mer robuste mentalt, men selvsagt er det fint å ha Eric, Diogo og Luke tilbake slik at vi har flere å velge blant.

Det er en nedtur at Marcus er ute, men det er en del av fotballen. Han har vært fantastisk hele sesongen, og nå må vi dessverre klare oss uten ham.

LES OGSÅ: – Jeg setter aldri meg selv foran laget

NEDTUR: Solskjær tror United-spillerne vil komme styrket ut av den tøffe perioden de går gjennom nå, men vedgår at det er en nedtur at en nå kommer til å mangle Marcus Rashford.

– Vi spilte godt mot Burnley der oppe [Turf Moor], vi forsvarte oss veldig godt. Det er et tøft sted å besøke, og jeg var veldig fornøyd med den seieren. Vi holdt nullen, og fikk prestasjonen vi ønsket bare to dager etter Newcastle-kampen.

– Vi gjorde noen endringer til den kampen, og det kan være vi gjør noen endringer til denne også. Det er alltid en fordel når en har møtt dem, og kan se tilbake på det og se hva vi kan gjøre bedre, og hva som gikk bra – men det kommer de til å gjøre også! Vi ser frem til det. Vi er på hjemmebane, og har gjort det bra hjemme i det siste, og la oss fortsette med det.