– Noen fantastiske mål

United-sjefen roser målscorerne sine, men savner supporterne på Old Trafford.

Etter 5-2 mot Bournemouth, og den 16. kampen på rad uten tap, var det en fornøyd Solskjær som svarte på spørsmål etter kamp.

Savner supporterne

United scoret fem mål i en ligakamp for første gang siden nordmannens første kamp i sjefsstolen, borte mot Cardiff.

Solskjær synes det er synd at hans lag ikke kunne feire seieren sammen med supporterne på stadion.

– Det var spennende og god angrepsfotball, og vi scoret noen fantastiske mål. Det er bare synd fansen vår ikke kunne være her og dytte oss videre.

United-treneren mener kampen kunne blitt enda mer målrik med fans på tribunen.

– Du kan se energien i laget, men hvis fansen hadde vært her, hadde det løftet oss enda mer. Da kunne det fort blitt seks, sju eller åtte mål.

INGENTING UTEN FANS: Solskjær savner supporterne på Old Trafford.

Til tross for mangelen på støtte inne på Old Trafford, synes Solskjær at laget leverer en sterk kamp.

– Det er en rar følelse å ikke skulle spille foran noen, men jeg synes lagt gjør det eksepsjonelt.

Roser Greenwood

En av spillerne som har kommet styrket ut av coronapausen er definitivt Mason Greenwood. 18-åringen har spilt seg inn i Solskjærs foretrukne ellever, og leverte to scoringer mot Bournemouth.

Nordmannen roser ungguttens avslutteregenskaper, både med venstre og høyre fot.

– Han hadde noen fantastiske avslutninger, og det er bra at forsvarsspillerne ser at han kan gå på både innsiden og utsiden, sier Solskjær og utdyper:

– Det kan skape tvil hos forsvarsspillerne, fordi de vet at han er god til å skjære inn og score. Nå var begge målene på utsiden av forsvarsspilleren, og det var fantastiske avslutninger.

– Nå kan Martial og Rashford slappe av

Også Anthony Martial får ros av sjefen, etter at han leverte en praktscoring. Franskmannen skrudde et skudd helt i motsatt kryss rett før pause.

– For et mål, er Solskjærs vurdering.

– FOR ET MÅL: Det er nok en påstand de fleste vil si seg enige i.

Nå håper nordmannen at Martial og Marcus Rashford kan senke skuldrene foran mål, ettersom begge nådde en stor milepæl i løpet av onsdagens kamp.

– Nå har han (Martial) 20 mål og Marcus har 20 mål. Nå kan de slappe av, uten å trenge å jage det neste målet.

Til slutt meddelte også Solskjær at Victor Lindelöf ble byttet ut i pausen som følge av en skade.

– Han fikk en kjenning i ryggen, så det var ikke nødvendig å ta noen sjanser.