Blir det ni på rad?

Ingen av spillerne i dagens kamp var født sist Wolves tok poeng på Old Trafford.

Manchester United får besøk av Wolverhampton Wanderers på Old Trafford.

Kampene mellom disse lagene pleier å ende med hjemmeseier når de spilles på drømmenes teater.

United har vunnet åtte hjemmekamper på rad mot Wolves, og vi må tilbake til november 1980 for å finne forrige gang ulvene tok poeng på Old Trafford. Da United og Wolves den gang spilte 0-0, så var ingen av dagens United-spillere født – det var heller ingen av Wolves-spillerne.

Lee Grant, United-troppens eldstemann, ble født i 1983. Wolverhamptons eldstemann, João Moutinho, ble født i 1986.

TØFF UTFORDRING: Nuno må finne ut hvordan Wolves kan ta poeng på Old Trafford.

Svært nære ved to anledninger

Bildet øverst i saken er fra en av kampene der Wolverhampton var nærmest å klare uavgjort.

Høsten 2010 spilte vi to hjemmekamper mot Wolves, og i den første trengte vi en overtidsscoring fra Javier Hernández for å unngå ekstraomganger i fjerde runde av ligacupen.

Litt over en uke senere kom Wolves på besøk igjen. Park Ji-Sung ga United ledelsen rett før pause, før ex-red Sylvan Ebanks-Blake utlignet i det 66. minutt. Det så ut til at 1-1 ville bli sluttresultatet, men rett før slutt slo Park til igjen – noe som altså førte til jubelscenene en kan se øverst.

Hjemmekampene mot Wolves siden 0-0 i 1980:

• 1981: United 5-0 Wolves (Stapleton, McIlroy x3, Birtles)
  • 1983: United 3-0 Wolves (Stapleton x2, Robson)
  • 2003: United 1-0 Wolves (O’Shea)
  • 2009: United 1-0 Wolves (Welbeck) – ligacup
  • 2009: United 3-0 Wolves (Rooney (straffespark), Vidic, Valencia)
  • 2010: United 3-2 Wolves (Bebé, Park, Hernández)
  • 2010: United 2-1 Wolves (Park x2)
  • 2011: United 4-1 Wolves (Nani x2, Rooney x2)