Ni mann var under pari!

Gi din egen børs i saken.

– United gjør ingen god kamp, og West Ham vinner sjansestatistikken 3-2. Scorer på sin første, det avgjør nok mye. United misbruker så to store til utlikning før West Ham avgjør med et perfekt frispark. Ingen stor kamp fra United, altså, og også straffet for manglende kvalitet i avgjørende situasjoner i begge bokser. Og den 1. omgangen offensivt? Grøss og gru!

David de Gea – 6
West Ham hadde en sjanse før pause. Den satt i nettet bak en sjanseløs De Gea. Så fikk de to store sjanser også etter pause. Den første reddet han godt. Det andre var frisparket som satt i krysset. Én av to som kommer ok ut av kampen fra Uniteds side.

Aaron Wan-Bissaka – 5
Grei kontroll på sin side, et par susende taklinger og ett ok innlegg som endte som corner, men i mangel av alternativer vendte han som regel hjem med ball – og innleggskvaliteten og offensive bidrag var skralt. Skal dog sies at Felipe Anderson ikke fikk til mye…

Victor Lindelöf – 5,5
Spilte veldig enkelt, klareringer til innkast hele veien når presset. For enkelt for min del, selv om det er vanskelig å være for streng når West Ham skapte tre sjanser mot United på 90 minutter.

Harry Maguire – 5
Driblet seg nesten inn i trøbbel en gang før pause, men foruten korte pasninger i forsvarsleddet, en tapt hodeduell med Haller og et par klareringer var det egentlig alt av det vi så før pause. Etter pause skulle han scoret fra kort hold etter corner, og det er for dårlig ikke å lykkes fra det holdet.

Ashley Young – 4,5
Lot Yarolenko snike seg inn i backrekka fra sin side. Ikke bra. Resten var middelmådig minus. Det var litt «forrige sesong» over en del av avleveringene – noe som blir veldig tydelig negativt i en kamp som denne. Ga også bort frisparket som førte til 2-0 – og sånn sett involvert i begge baklengsmålene negativt.

Nemanja Matic – 6,5 (ut for Fred 71)
Den eneste på United-laget som kunne gå av banen med hodet høyt hevet grunnet egen prestasjon. Har fått mye kritikk, men styrte spillet de første 25 minuttene med gjenvinner og ballfordeler, også med små stikkere fremover på banen, men dessverre uten at lagkameratene klarte å gjøre noe ut av det.

Scott McTominay – 5
Hvor var han de første 45? Et par raid uten noe sluttprodukt, og ikke spesielt synlig i den defensive delen av spillet, heller. Mer positiv etter pause, men sluttproduktet fortsatt klart under pari totalt sett.

Andreas Pereira – 4,5
Fryktelig passiv da Mark Noble hadde ball før 1-0, og ikke heldig med ball i resten av omgangen, selv om han nok en gang kjempet på – og hadde noen gjenvinninger. Et godt innlegg som Juan Mata skulle scoret på etter pause, men ikke bra nok mer sentralt.

Juan Mata – 4,5  (ut for Gomes 81)
Fant litt rom ute på kant og i mellomrom før pause, men uten at han klarte å bruke det rommet til noe positivt. Et par fine stikkere etter pause, men misbrukte også en gigantsjanse til 1-1 rett etter pause.

Daniel James – 4,5
Som vanlig tatt noen ganger, men null sluttprodukt i denne – selv om han var involvert i et par angrep etter pause.

Marcus Rashford – 4,5 (ut for Lingard 61)
Hvis McTominay ikke var å se før pause, så var Rashford med ett unntak også usynlig. Fikk en mulighet, satte fart mot mål, men løp fra ballen og ødela. Bedre etter pause, før han måtte ut med mistenkt strekkskade.

Jesse Lingard – 5 (inn for Rashford 61)
Ett blokkert skudd, men ellers ble dette en vanskelig kamp som spiss da Rashford forsvant ut. Det var en oppgave han ikke bestod – selv om det er formildende at han måtte løse en oppgave han ikke var satt til – og bare var med i en tredel av denne kampen. Det var flere andre som kunne bidratt mer over hele oppgjøret, og sånn sett har mer skyld.

Angel Gomes og Fred spilte for kort tid til å få karakter.