Neymar ut med skade – PSG med sliteseier

I den andre kampen i Uniteds Champions League-gruppe fikk Istanbul Basaksehir besøk av PSG.

Begge disse to lagene tapte sine åpningskamper, og hadde dermed press på seg før kampen.

PSG var naturligvis store favoritter før oppgjøret i Istanbul, men vertene skapte problemer for gjestene fra Paris.

Første sjansen i kampen kom etter 15 minutter. Edin Visca fikk ballen på rundt 16-meter, men dessverre for hjemmelaget gikk skuddet til kantspilleren like utenfor målet til Keylor Navas.

Etter 30 minutter skjedde det noe som fikk ale PSG-supportere til å åpne øynene. Neymar måtte nemlig ut med skade. Det usikkert hva som skjedde, men superstjernen måtte teipe låret, og til slutt forlate banen.

Etter hvilen var det igjen hjemmelaget som skapte en stor mulighet. Alessandro Florenzi surret det til og Edin Visca snappet opp ballen. Kantspilleren fosset mot mål og brente til, men Navas fikk slått den unna.

Halvveis ut i omgangen skulle favorittene fra Paris lykkes. Moise Kean fikk stå helt alene i feltet etter en corner, og satte ballen i mål. Bra gjort av Kean, men forsvarsspillet til tyrkerne var under enhver kritikk i den situasjonen.

LÅNT UT FRA EVERTON: Moise Kean.

Etter målet hadde PSG et par fine muligheter, men klarte ikke å omsette sjansene til mål.

Hjemmelaget hadde også sine sjanser til å utligne, men var ikke effektive nok.

Fem minutter før slutt punkterte Moise Kean kampen med sitt andre mål. Kylian Mbappé fikk priket ballen til spisskollegaen som snudde på én femøring, og satte ballen i mål. En fin avslutning.

Dermed vant PSG 2-0, og resultatet gjør at United, RB Leipzig og PSG står med tre poeng i denne gruppen. De to førstnevnte møtes i kveld. Istanbul Basaksehir har null poeng etter to kamper.