Neppe noe nytt før fredag

OPPDATERT Anthony Martial forlot Wembley på krykker, men skadeomfanget er fortsatt ukjent.

På en dag der fotballen egentlig ikke spilte noen som helst rolle, fikk Manchester United-fansen et syn de gjerne skulle vært foruten. Etter landskampen mellom England og Frankrike hinket nemlig Anthony Martial ut av Wembley på krykker med bandasje på den venstre foten.

På Uniteds hjemmeside antydes det at det neppe vil foreligge noen oppdatering på skadesituasjonen før Louis van Gaal avholder sin pressekonferanse på fredag, forut for lørdagens tidligkamp (13.45) mot Watford på Vicarage Road.

Martial ble byttet ut etter 67 minutter av landskampen, men den franske landslagssjefen Didier Deschamps antyder at skaden trolig ikke er så alvorlig som den kunne virke.

– Han hadde smerter etter et spark på foten. Forhåpentligvis er det bare en smell og ikke noe muskulært, sa Deschamps til pressen etter kampen.

Flere skader er det siste United trenger etter at Antonio Valencia måtte opereres og trolig er ute i flere måneder. På sykestuen har han selskap av langtidsskadde Luke Shaw, og kanskje Michael Carrick slutter seg til dem etter at han måtte ut med skade like før slutt i Englands landskamp mot Spania før helgen.

En liten trøst for United-fansen er det at Wayne Rooney viste at han ikke har glemt gamle kunster da han banket inn 2-0 mot Frankrike.