Nemanja Matic er fornøyd med samarbeidet på midtbanen

I tillegg får Anthony Martial naturlig nok skryt.

Han havnet riktignok i skyggen av Anthony Martial, men Nemanja Matic spilte en meget solid kamp i United-drakta.

Serberen sitter igjen med samme følelse som de fleste United-supportere gjør etter denne kampen. Dette sier han til MUTV etter kvelden oppgjør:

– Jeg føler vi hadde kontroll i 90 minutter. Vi visste at de ville få noen skumle overgangsmuligheter, men vi hadde analysert dem bra og visste hva som kom.

– Jeg er fornøyd med lagets prestasjon, og 3-0 mot et lag som skaper mye trøbbel for et hvert lag i Premier League er bra.

Anthony Martial scoret sitt første og Uniteds første Premier League-hat trick siden Robin van Persie gjorde det i 2013 mot Aston Villa. Matic skryter med rette av franskmannen.

– Jeg er spesielt fornøyd med Martial som scorer sitt første hat trick. Det er veldig viktig for han å score mål. Det er viktig for selvtilliten hans og jeg er fornøyd med at spissene våre er i bra form. 

– I kveld var Martial banens beste. Han utnytter så og si alle sjansene han har. Vi får se om han kan fortsette med det i fremtiden, men jeg er glad på han sine vegne.

DAGENS MANN: Anthony Martial får skryt av sin serbiske lagkamerat.

31-åringen fikk sjansen på midten ved siden av Bruno Fernandes og Paul Pogba. Det samarbeidet mener serberen var bra.

– Det er alltid godt å spille med gode spillere. Jeg føler vi spilte bra sammen og det var et godt samarbeid mellom oss tre. Jeg er sikker på at vi kan forbedre oss mye i fremtiden.

For første gang ble det spilt en betydningsfull kamp på Old Trafford uten tilskuere. Matic sier at det er noe man må vende seg til.

– Det rart, men vi må bare vende oss til det. Jeg er glad klubben har satt opp bilder av supporterne på tribunen. Forhåpentligvis kan de komme tilbake neste sesong.

United er nå bare to poeng bak Chelsea på den viktige fjerdeplassen. Ifølge Matic blir hver eneste kamp resten av sesongen som en finale.

– Vi skal gjøre vårt beste. Vi vil bli blant de fire beste og spille Champions League-fotball neste sesong. Jeg lover at vi kommer til å gi alt i de resterende kampene. Hver eneste kamp vil bli som en finale for oss.