JANUZAJ: På utlån i Sunderland som sliter i bunnstriden.

Smil og skuffelse for de utlånte

Debut for Riley. Bekmørkt for Januzaj.

Mens Manchester Uniteds vant komfortabelt 2-0 over Watford lørdag ettermiddag var tre av Uniteds utlånte i aksjon denne ettermiddagen.

For mens Andreas Pereira ikke er i aksjon før mandag, Guillermo Varela sliter med skade og Cameron Borthwick-Jackson ikke lenger blir brukt av Wolverhampton, var bare Joe Riley,  Adnan Januzaj og Sam Johnstone i aksjon for sine lag.

Sunderland (Januzaj) 0-4 Southampton

Januzaj spilte samtlige 90 minutter da hans Sunderland tapte 0-4 for Southampton lørdag ettermiddag.

Belgieren fikk ikke utrettet stort, og gjestene gav seg altså ikke før det sto 0-4 på resultattavla. Januzaj forsøkte seg med et skudd fra distanse etter syv minutter, men det gikk via en Southampton-spiller og utenfor.

Manolo Gabbiadini scoret kampens to første mål like før pause, før Jason Denayer og Shane Long økte til 4-0 like før slutt.

Der med ligger Sunderland i bunnen av tabellen, sammen med Crystal Palace, med bare 19 poeng på 25 kamper.

Sunderland er også ute av FA-cupen, og skal ikke i aksjon før de gjester Everton om to uker.

Aston Villa (Johnstone) 0–1 Ipswich

Det så lenge ut til at Sam Johnstone og hans Villa skulle få med seg et poeng fra oppgjøret mot Ipswich, men bortelagets Emyr Huws sørget for 1-0 i Ipswichs favør syv minutter før full tid.

United-målvakt Johnstone sto hele kampen, men kunne ikke lastes for Huws scoring.

Villa ligger nå på 16. plass på tabellen med 36 poeng etter 30 kamper.

Neste kamp for Johnstone & co. er  hjemme mot Barnsley – allerede førstkommende tirsdag (14. februar).

Peterborough United – Sheffield United (Riley) 0-1

Ligaleder Sheffield United nærmer seg opprykk etter nok en seier lørdag, men den satt langt inne. Etter 87 minutter fikk de imidlertid scoringen de trengte – takket være Billy Sharp.

To minutter etter scoringen fikk Joe Riley sin debut for League One-laget. Det ble ikke mange minutter på unggutten, men det er godt å se at han nærmer seg spilletid i utlånsklubben.

Han kunne dermed smile mer enn en annen kjenning lørdag, nemlig norske Martin Samuelsen.