Nani scoret to

Chris Smalling tegnet seg også på scoringslisten.

Det ble en blandet kveld for Uniteds landslagsspillere, men heldigvis er det ikke rapportert om noen skader. Slik gikk det i kampene med United-spillere involvert:

Irland 2-3 Russland

Irland, med John O’Shea i startelleveren har imponert til nå i kvalifiseringen, men fikk en marerittstart mot Russland. Bortelaget ledet 3-0 etter femti minutter og det virket som det kunne bli veldig stygt for irene. Irland-manager Giovanni Trapattoni gjorde grep og byttet blant annet inn Darron Gibson da det gjensto 25 minutter av kampen. Irland reduserte to ganger, men klarte ikke å få utlikningen. Dermed gikk både Slovakia og Russland forbi på målforskjell, men gruppe B er fortsatt vidåpen.

Serbia 1-3 Estland

Det startet oppskriftmessig for Nemanja Vidic og Serbia mot Estland og tok ledelsen etter en times spill. Etter det gikk derimot alt galt for Serbia som gikk på et overraskende tap på hjemmebane. Vidic pådro seg gult kort i sluttminuttene, mens tidligere United-spiller Zoran Tosic kom inn i pausen.

Nord-Irland 0-0 Italia

Da er nok Vidic’ midtstopperkollega Jonny Evans mer fornøyd med dagens resultat. Nordirene fikk med seg ett poeng mot favorittene Italia og Evans spilte hele kampen. Jonnys lillebror, Corry, fikk spille de siste ti minuttene. Nord-Irland og Serbia har nå begge fire poeng, men Nord-Irland har spilt én kamp mindre enn resten av lagene. Med seier i hengekampen går de opp på lik poengsum som gruppeleder Italia.

Portugal 3-1 Danmark

Nani var kampens store spiller mot Danmark. Vingen scoret to av Portugals mål og hadde målgivende pasning til Cristiano Ronaldo da han satte inn hjemmelagets tredje scoring. Spesielt Nanis andre scoring var av det vakre slaget. Han snappet opp en feilpasning fra Poulsen og satte ballen lekkert i høyre hjørne fra 18 meter. Portugal er dermed oppe på andreplass i gruppe H, fem poeng bak Norge som leder gruppen.

Tsjekkia 1-0 Skottland

Tsjekkia ble for sterke for Darren Fletcher og resten av Skottland. Roman Hubnik scoret kampens eneste mål etter 70 minutter, og sørget med det også for at skottene mistet gruppeledelsen til Spania.

England U21 2-1 Romania U21

Chris Smalling ble matchvinner da han satte ballen i mål fra kort hold etter en corner. Dermed fikk England et bra utgangspunkt før returoppgjøret i playoff-duellen tirsdag. Smalling spilte hele kampen, mens Uniteds utlånssoldater Tom Cleverley og Danny Welbeck fikk henholdsvis 75 og 81 minutter.