Nærmer seg utsolgt på Ullevaal – her er programmet!

De to United-kampene i Oslo nærmer seg med stormskritt.

I skrivende stund er det solgt 22 000 billetter til kampen mellom Manchester United og Kristiansund på Ullevaal stadion 30. juli. Det betyr at det er 4 500 ledige billetter.

Dagen etter møter kvinnelaget Vålerenga på Intility. Til den kampen er det solgt 6 500 billetter. Målet er at kampen mellom United og Vålerenga skal bli den mest sette kvinnekampen på norsk jord.

Akkurat som i 2017 arrangerer Supporterklubben diverse arrangementer og aktiviter i forbindelse med de to kampene.

Mandag er det først familiedag på Youngstorget med forskjellige aktiviteter for de yngste, mens det senere på kvelden blir vorspiel med Jesper Blomqvist og Bojan Djordjic på puben Scotsman på Karl Johan. Der blir det blant annet live-innspilling av «United We Podkast».

Både søndag, mandag og tirsdag vil Supporterklubben ha en egen stand utenfor puben Scotsman.

Se fullstendig program nedenfor!

UNITED-SEIER: United vant 3-0 mot Vålerenga da de var på Ullevaal i 2017.

– Supporterklubben er storfornøyd med at klubben er tilbake allerede to år etter at de sist besøkte Norge og Skandinavia, sier Bernt Hjørnevik, daglig leder i Supporterklubben.

– Et viktig argument for å komme for United er at vi faktisk nå er verdens største supporterklubb for United utenfor England. Da hører det med i Solskjær-ånden at de klarer å finne plass for en kamp i Norge.

– Gjennom fire dager skal vi forsøke å skape United-stemning i Oslo gjennom å selge trøyer, ha fotballaktiviteter for små og store både på Scotsman, Youngstorget, Ullevaal og Intility.

– Spesielt gøy er det jo at kvinnelaget også kommer. Vi håper på publikumsrekord på en kvinnekamp og vi har gitt bort 1.000 billetter til lag og organisasjoner for å bidra til at dette skjer.

SUPPORTERLEDER: Bernt Hjørnevik er daglig leder i Supporterklubben. Her i intervju med TV 2 i forbindelse med den forrige United-kampen i Oslo.

Familiedag på Youngstorget

Mandag 29. juli kl. 12.00 – 19.00

  • Fotballdart, skytekonkurranser og Megawire!
  • Liten fotballbane for barna!
  • Konkurranser med signerte effekter som premier!
  • 15.30 – 17.00: Q&A med Jesper Blomqvist og Bojan Djordjic + muligheter for autografer og bilder!

Vorspiel på Scotsman

Mandag 29. juli kl. 20.00

  • Live-innspilling av «United We Podkast» med programleder Ken Wasenius-Nilsen, Jesper Blomqvist, Bojan Djordjic og Andy Mitten.
  • Mingling med Blomqvist og Djordjic!
  • Konkurranser!

Familiedag på Intility Arena

Onsdag 31. juli kl. 14.00 – 19.00

  • Fotballdart, skytekonkurranser og Megawire!
  • Liten fotballbane for barna!
  • Konkurranser med signerte effekter som premier!