– Nå tror jeg det er en av de sterkeste delene av spillet mitt

Onsdag møter Manchester United Burnley når kampen om tre nye poeng i Premier League skal utspilles på Old Trafford. I Burnley-drakt vil trolig få se United-produktet Dwight McNeil.

Burnleys unge energiske ving, Dwight McNeil, var en gang en del av Manchester Uniteds akademi. Han var ung, men dessverre ikke lovende nok og da han var 14 år fikk han beskjed om at han ikke skulle være med videre på ferden.

Han fant seg en ny klubb, ikke langt fra Manchester, og har nå spilt seg opp på førstelaget.

Du har nok gjettet det alt. Den tidligere United-akademispilleren spiller nå for onsdagens Premier League-motstander, Burnley.

Han har startet samtlige Premier League-kamper for Sean Dyche denne sesongen, og 20-åringen har virkelig forbedret det som ble hans ankepunkt i Manchester United.

– Jeg fikk ikke delta på så mange dødballer [da jeg var en del av United-akademiet], og jeg ble fortalt at innleggene mine ikke var gode nok. Jeg har alltid jobbet med det, og nå tror jeg det er en av de sterkeste delene av spillet mitt, sier McNeil til MEN

MARKERER SEG: 20-åringen har spilt godt for Burnley og er nå ofte å se for det engelske U21-laget.

Spillere som Mason Greenwood og Brandon Williams beholdt plassene i akademiet, og har nå klatret i stigen som ledet til førstelaget.

Burnley-spilleren forteller at han fortsatt holder kontakten med noen av gutta fra tiden i akademiet.

– Jeg holder fortsatt kontakt med Mason. Jeg møter ham med U21-landslaget. 

– Han gjør det veldig bra. Han er en god målscorer og man kunne se det fra tidlig av. Mason er også en veldig bra gutt.

– United handler om å få de unge spillerne opp til førstelaget og gi dem tid på banen. De viser at de fortsatt kan produsere unge spillere, noe som er godt å se.

Den nå 20 år gamle vingen, som vokste opp som skikkelig United-supporter, avslutter med å fortelle at han ønsker å score mot gamleklubben, men at det viktigste er å komme fra Old Trafford med et godt resultat.