To nye Bruno-målpoeng var ikke nok mot Leicester

Det ble 2-2 mellom Leicester og United på King Power Stadium.

For første gang denne sesongen scoret vi først i en Premier League-bortekamp, og for første gang ble det heller ikke tre poeng.

Marcus Rashford ga United ledelsen 1-0, men Harvey Barnes utlignet for Leicester. Bruno Fernandes sendte United i ledelsen igjen, men Jamie Vardy utlignet via Axel Tuanzebe mot slutten av kampen.

Dermed er United fortsatt ett poeng bak Leicester, men med én kamp mindre spilt. Liverpool kan få en luke på sju poeng ned til United om de vinner oppskriftsmessig mot WBA, men de har i så fall én kamp mer spilt også.

Kjempesjanser med én gang

Det tok ikke lang tid før United gikk opp i en tidlig ledelse mot Leeds, og det tok ikke lang tid før United fikk sjansen her heller.

Det hadde bare gått 70 sekunder da Marcus Rashford headet over fra kort distanse etter et glimrende Bruno Fernandes-innlegg.

Kort tid etterpå fikk også Leicester en bra sjanse, da Jamie Vardy kom seg fremfor Eric Bailly etter et James Justin-innlegg, men avslutningen var ikke god nok fra Vardy heller.

BOMMET PÅ STOR SJANSE I STARTEN: Marcus Rashford.

Nye store sjanser

I det åttende spilleminutt holdt det også på å gå helt galt. Et Harry Maguire-tilbakespill spratt såpass mye at De Gea fikk det vanskelig, og hans pasning ut igjen var svak, og gikk til ein Leicester-spiller, og kun oppfordrende forsvarsspill av Eric Bailly og Fred hindret at det ble en enorm målsjanse.

De Gea holdt seg litt til ryggen etterpå, og Henderson ble sendt i oppvarming.

Kort tid etterpå var Jamie Vardy gjennom, og skjøt like utenfor, men i den situasjonen var han uansett i offside, viste det seg.

Så kom målene – og Bruno viste seg frem på godt og vondt

I bortekampen mot Sheffield United spilte Bruno Fernandes for første gang en Premier League-bortekamp uten å få målpoeng, og slikt kunne det ikke gå to ganger på rad. Det får da være måte på!

United hadde et innkast høyt i banen som endte hos Daniel James, som sentret en pasning som ikke helt traff Fernandes. Portugiseren klarte likevel å få nærmest taklet ballen videre til Rashford, som kaldt satte ballen i mål denne gangen.

UNITEDS FØRSTE: Marcus Rashford setter ballen i mål.

Målet kom i kampens 23. minutt, men ledelsen varte dessverre ikke så lenge, og dessverre var Fernandes involvert i målet den andre veien også.

Han mistet ballen litt utenfor egen boks rett etter at halvtimen var spilt, og ballen endte hos Harvey Barnes som dunket til fra litt utenfor sekstenmeteren, og De Gea klarte bare nesten å stoppe den.

Dermed stod det 1-1. Det var også pauseresultatet. Den største sjansen etter scoringene gikk til Bruno Fernandes, som headet utenfor etter et godt slått Luke Shaw-frisparkinnlegg.

UTLIGNET: Harvey Barnes.

Inn med Pogba, ny sjanse for Rashford

United fikk en god kontringsmulighet etter noen minutter av andreomgangen, hvor James dessverre ikke fikk med seg ballen forbi en Leicester-forsvarsspiller, men generelt var starten av kampen litt mindre frenetisk enn starten på den første.

Leicester var uansett best i starten, og fikk også en god mulighet på et frispark etter en pussig Eric Bailly-hands, men Maddisons frispark ble stoppet av Marcus Rashfords hode.

Like etterpå gjorde Solskjær sitt første bytte: Paul Pogba kom inn for Daniel James.

Like før timen var spilt ble Marcus Rashford spilt gjennom i bakrom, men det er ikke lett å møte en Schmeichel, som vi alle vet, og Schmeichel ventet og gjorde seg stor, og klarte å redde skuddet.

Kort tid etterpå satte Martial ballen i mål etter å ha blitt spilt gjennom av nevnte Rashford, men dessverre var han i en knepen offside. Leicester var også farlig frempå, uten å få til noen avslutning på mål, og etter den situasjonen ble Lindelöf liggende nede, og måtte bli erstattet av Axel Tuanzebe.

DESSVERRE I OFFSIDE: Anthony Martial.

Cavani markerte seg umiddelbart, men Jamie Vardy slo til

Med et kvarter igjen av kampen ble også Martial byttet ut, og inn kom Edinson Cavani, og det tok ikke lang tid før uruguyaneren markerte seg.

Cavani fikk ballen i mellomrommet av Axel Tuanzebe i kampens 79. minutt, og 33-åringen spilte en lekker pasning gjennom til Bruno Fernandes, som kaldt satte ballen i mål forbi Kasper Schmeichel.

Dessverre varte ikke ledelsen helt inn.

I det 85. minutt fant Jamie Vardy rom i Uniteds boks, og han skjøt ballen via Axel Tuanzebe og inn bak David de Gea.

Målet ble etter hvert bekreftet som et Tuanzebe-selvmål.

Flere mål ble det ikke. Leicester hadde en stor mulighet like før slutt, men reprisene viste at det var en offside.

ØDELA FOR UNITED: Jamie Vardy, som beveget seg glimrende i United-boksen.