Nå kan du lese US6 digitalt

Nytt medlemsblad ligger klart.

Sesongens sjette utgave av medlemsbladet United-Supporteren kan nå leses digitalt.

En del av dere som er Premium medlemmer vil også ha fått det i postkassa, men bladet er altså tilgjengelig digitalt både for Premium og Digitale medlemmer.

Noe av innholdet i US6:

  • ERIC BAILLY: Vi møtte Uniteds nye stopper-bauta.
  • MIKE PHELAN: Vi møtte den sparkede Hull-treneren som var Sir Alex’ høyre hånd og snakket om Zlatan, Mourinho og mye mer.
  • RON ATKINSON: Vi møtte den tidligere United-manageren, og fikk servert herlige historier på løpende bånd.
  • BOO BOYS: Marouane Fellaini er langt i fra den første United-spilleren som har blitt buet på av egne fans.
  • PAUL MCGUINNESS: Vi møtte den mangeårige United-treneren for å snakke om de egne talentene som måtte vekk fra United for å lykkes.
  • DE SCORET BARE ETT MÅL…: Vi ser på en ganske så stor gjeng med spillere
  • OG OGSÅ: Vi har også møtt Biskopen som liker djevler…røde djevler…

Som vanlig er dette bare et lite utvalg av masse lesestoff du som medlem får.

Men husk: Er du ikke medlem går du glipp av alt. Meld deg inn du også, vær United, fra bare 199,- i året blir du medlem av Supporterklubben.

Slik leses bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2016/17) og nummer 6 – som altså er det nyeste bladet.

APPEN VÅR ER OPPDATERT:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)