«Nå er jeg i topp tre og sikter meg inn på lederen»

Vi nærmer oss halvveis i sesongen.

Det er spilt 19 ligakamper, seks Champions League-kamper, noen ligacupkamper og nå sist en FA-cupkamp.

Samtidig er det fortsatt mange muligheter i Tipp laget-konkurransen, der Supporterklubben deler ut et gavekort på 10 000 kroner til vinneren. Det kan brukes på reise(r) eller i nettbutikken.

Supporterklubben deler også ut premie etter hver kamp og til månedens beste.

Undertegnede kan selvsagt ikke vinne konkurransen, men er med for moro skyld – og ligger så langt på en 3. plass – fem poeng bak ledende NewtonHeath.

Det er imidlertid 27 personer som ligger 10 poeng eller mindre bak lederen, og det er nærmere 300 personer som ligger 20 poeng eller mindre bak lederen.

Det er altså veldig mye å kjempe for ut sesongen.

Selv så har jeg merket at det har blitt litt vanskeligere i de siste kampene, og før jeg traff med 9 av 11 (og 1 bonuspoeng for å ha trodd på United-seier) i Villa-kampen så hadde jeg kun 7, 9 og 8 poeng på de tre kampene før det.

Målet er likevel å vinne konkurransen, å vise at jeg er best til å forutse managerens valg. Så får vi se om jeg klarer å tette luka. NewtonHeath har ledet en god stund nå.

Supporterklubbens «Våre vurderinger om laget» ligger på delt 18. plass – 10 poeng bak lederen.

Lørdag kveld er det ny kamp mot Aston Villa, denne gangen i ligaen og denne gangen på Villa Park. Det blir trolig likevel ikke noe lettere å spå laget.

Går Ronaldo rett inn på laget igjen? Går Sancho rett inn på laget igjen? Går Maguire rett inn på laget igjen? Og er det virkelig så enkelt som at det blir Matic som erstatter suspenderte McTominay? Hva med Phil Jones, som manglet sist? Han var jo bestemann kampen før der igjen? Kan det bli tre midtstoppere, som Rangnick har snakket litt om den siste tiden? Det er mye å tenke på.

Lurer du på reglene og premiene? Les mer her!

Og husk at fristen for lørdagens Villa-kamp er 12.00 lørdag. Sett gjerne opp ditt lag allerede nå, og så kan du heller endre frem mot fristen hvis det skulle bli aktuelt.

Tipp laget