– Det perfekte stedet for meg

Daniel James har signert en femårskontrakt med Manchester United.

Manchester United bekreftet enighet før helga, og nå er altså kontrakten signert, og Daniel James er offisielt Manchester United-spiller.

James har signert en femårskontrakt med klubben – med opsjon for å forlenge med ytterligere ett år.

– Daniel er en spennende og ung ving med mange ferdigheter, spilleforståelse, eksepsjonell hurtighet og en god arbeidsmoral. Han hadde en meget god sesong med Swansea City, og har alle ferdighetene som skal til for å bli en Manchester United-spiller, sier Ole Gunnar Solskjær om nysigneringen, og fortsetter:

– Vi er strålende fornøyd med at han har signert for klubben vår, og vi ser alle frem til å jobbe med ham. Dette er det perfekte miljøet for Daniel til å fortsette utviklingen sin.

LES OGSÅ: Ansvarlig redaktør Dag Langerøds tanker om James-signeringen

– Tåler denne drakta høy hastighet, tro?

Hovedpersonen selv er naturligvis også storfornøyd.

– Dette er en av de beste dagene i mitt liv, og en utfordring jeg virkelig ser frem til. Premier League er den beste ligaen i verden, og Manchester United er det perfekte stedet for meg til å fortsette å utvikle meg som spiller.

– Det er et utrolig stolt øyeblikk for meg og familien min, men det blir likevel preget av tristhet over at min far ikke kunne være med på å dele denne opplevelsen med oss. Jeg ser frem til å jobbe med Ole, til å møte laget og til å komme i gang.

James har også skrevet følgende beskjed på Twitter:

GLAD FOR Å HA SIGNERT: Daniel James.