Nå er det ingen over deg, Paul Pogba

Målpoeng-kongen har for alvor våknet under Ole Gunnar Solskjær.

Det er grunn til å tro at noe av det første Ole Gunnar Solskjær gjorde da han ankom Carrington, selvfølgelig etter å ha utdelt melkesjokolade til resepsjonisten Cath, var å pønske ut hvordan han skulle få det beste ut av Paul Pogba.

Franskmannen, som i sommer gikk helt til topps med Frankrike i VM, hadde åpenbart noen uenigheter med José Mourinho.

Nå ser han ut til å nyte fotballen sin igjen, under Ole Gunnar Solskjær, som han også hadde som trener på reservelaget.

– Han er United tvers gjennom, han er en gutt som vet alt om hva det betyr å spille for Manchester United, forklarte Solskjær – etter å ha sett midtbanespilleren sin levere nok en dominant forestilling. 

Mot Cardiff ble det målgivende, mot Huddersfield ble det mål.

Faktisk er det ingen United-spillere som har flere målpoeng i Premier League enn Pogba har nå (10) – og fire av disse har kommet på de to kampene under Solskjær. 

Fordelingen er fem mål – og fem målgivende, og forestillingene Pogba har levert så langt under Solskjær gir grunn til å glede seg for hva som er i vente.

Også på vår spillerbørs etter Huddersfield-seieren får franskmannen svært gode skussmål av ansvarlig redaktør Dag Langerød:

«Startet noe usynlig, men vokste etter 1-0 og var banens gigant etter pause, med pasninger, to mål etter fine avslutninger og korrekte valg over det meste av banen. Kastet seg faktisk da inn i dueller og vant et par taklinger også. Nydelig, Paul. Trekkes for baklengsmålet da han tapte duellen, men ikke nok til at 8eren røk, slik jeg ser det.»

LES RESTEN AV SPILLERØRSEN HER – OG GI DIN EGEN DOM!